Stankovićeve rotacije: Pavkov počinje

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće večeras od 21 sat ekipu Javora na stadionu ,,Rajko Mitić” u izmenjenom sastavu.

Između dve evropske utakmice, a prethodno i derbija, Stanković je prinuđen da odmori pojedine fudbalere i šansu za dokazivanje pruži igračima koji su imali manju minutažu u minuloj periodu.

Među njima je i Milan Pavkov, koji će kako starter istrčati na teren stadiona u Ljutice Bogdana po prvi put nakon 20. juna. U poslednje vreme, Stanković mu pruža šansu sa klupe i obično to biva u finišu mečeva. Junak istorijske pobede nad Liverpulom uspeo je da postigne i gol u ubedljivom trijumfu nad Voždovcem.

Dugo se Pavkov oporavljao od povrede loma kosti lica, koju je doživeo upravo tog 20. juna na utakmici sa Proleterom, a forma i stavljanje u drugi plan od strane Stankovića uticali su na njegovu minutažu.

Povratak na teren očekuje i Mirka Ivanića, koji je prelažao koronavirus i u četvrtak počeo da trenira sa ekipom. Svojevrsni test imaće sjajni vezista, pred dolazak Libereca naredne nedelje, gde bi predstavljao ogroman dodatak timu. Njegoš Petrović bi trebalo da zauzme mesto suspendovanog Sanoga.

Odmoriće danas Aleksandar Katai, koji je i dalje rovit i primetno je to bilo protiv Hofenhajma, pa će danas meč posmatrati iz drugačije perspektive. Milan Rodić i Miloš Degenek će takođe, pretpostavlja se, biti pošteđeni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE