Stanojević: U Nišu veliki ispit za nas, Bajbek može da izdrži poluvreme, Holender počeo da trenira

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, rekao je da će meč u Nišu biti pravi ispit za njegove igrače.

Spremamo se za teško gostovanje, biće to veliki ispit za nas da vidimo gde smo. Ekipa izgleda dobro, zadovoljan sam, protiv Bačke u Kupu je bilo bolje nego protiv Bačke u Superligi. Potrebno nam je još malo vremena, ali biće to dobro, rekao je Stanojević.

Šef stručnog štaba Radničkog, Milan Đuričić, bio je pomoćnik Sava Miloševića u Humskoj.

Dosta igrača iz tog perioda kada je Đuričić bio u Partizanu neće igrati, menja nam se tim. On je iskusan trener, ali ne vidim da je to što je bio u Partizanu neka velika prednost u ovom trenutku.

Nakon odlaska Vitasa klub neće tražiti novog štopera.

Ne tražimo novog štopera, Vujačića nisam uspeo da probam i da vidim, ali on sigurno zaslužuje šansu kao reprezentativac Crne Gore. A pogotovo što se Svetozar Marković pokazao kao dobro pojačanje, nema razloga da tražimo novog štopera.

Od Bajbeka tek očekuje da će biti bolji, a Filip Holender je počeo da trenira.

Zadovoljan sam kako je Bajbek igrao, nije u ritmu niti će biti u narednom periodu. Moramo da ga sačekamo, nije bio u takmičarskom ritmu 6-7 meseci i to je realno stanje u ovom trenutku. Bajbek može da izdrži poluvreme, ali videćemo u kakvom ritmu. Holender je zdrav, počeo je da trenira, odradio je dva treninga, ali mora još da se upozna sa igračima. Biće u konkurenciji za tim. Kada je u pitanju Suma, on još dugo neće moći na teren, dok je Lazar Marković bolje i ako ne bude spreman za Niš biće sigurno za sledeću utakmicu.

Od njegovog dolaska gol Partizana branila su sva trojica golmana.

Stojković je neprikosnoven, on će uvek braniti teže utakmice i derbije. Popović i Stevanović su pokazali da može da se ozbiljno računa na njih, ali Stojković će sigurno braniti u Nišu, a za kasnije ćemo da vidimo. Rotiraćemo ih kako bi ih zadržali u tonusu.

Stanojević je pohvalio Lazara Pavlovića, ali i dodao da se još uvek nije izborio za status prvotimca.

Mlad igrač ne može posle jedne utakmice da se izbori za mesto startera, mora da bude konstantan. Ja sam prezadovoljan kako je igrao Lazar Pavlović, on je budućnost Partizana i siguran sam da će se izboriti za mesto startera. To ne zavisi od Sume, pokazao je da čak može da igra i na poziciji iza Sume. Tu nema problema, napravićemo da igraju obojica, ali kad bude zaslužio u kontinuitetu, dodao je trener crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE