Ivanić posle Javora: Da izvučemo pouke, lako je pričati posle pobeda

Crvena zvezda je prvi put u šampionatu izgubila dva boda pošto je na svom stadionu odigrala meč bez golova protiv Javora iz Ivanjice.

Jedan od tragičara je Mirko Ivonić koji je promašio jedanesterac.

Lako mi je da dajem izjave posle pobeda, golova, asistencija. I sada sam želeo dam izjavu posle promašenog penala i slabije igre. Bio sam odsutan jedan period zbog dobijenog pozitivnog nalaza na korona virus. Zaista mi je žao zbog promašenog penala i mogu da obećam da ću u narednom periodu raditi još jače, kako bih bio u prilici da već u sledećoj utakmici pomognem ekipi, rekao je Mirko Ivanić.

Crveno-bele već u četvrtak očekuje meč Lige Evrope protiv Slovana iz Libereca.

Sigurno da ću biti spremniji za meč Lige Evrope nego što sam bio večeras. Prva utakmica posle pauze je uvek najteža. Potrudiću se da me ovaj promašen penal samo još više motiviše. Još jednom bih se zahvalio saigračima što do poslednjeg trenutka nisu odustali, imali smo par dobrih prilika, veoma mi je žao što nismo uspeli da ih iskoristimo. Siguran sam da ćemo moji saigrači i ja iz ovog duela izvući dobre pouke i da ćemo u sledećoj utakmici biti znatno bolji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE