Milan na San Siru dočekuje Romu, a vas čekaju fantastične kvote i bonusi u Meridianu

Fudbalski klubovi Milan i Roma, prema svim parametrima i istoriji, čine elitu italijanskog fudbala. Svaki međusobni okršaj ova dva kluba predstavlja pravi derbi i praznik fudbala.

I zato danas svi sa nestrpljenjem očekujemo utakmicu Milan – Roma, koja se igra u udarnom terminu od 20:45h na San Siru.

Ukoliko ste ljubitelj Milana ili Rome, pokažite i dokažite to, time što ćete podržati svog favorita u kladionici Meridian!

Sportsko klađenje u Meridianu je prava zabava i avantura, jer vas čekaju neverovatni bonusi i promocije! Momentom otvaranja naloga automatski dobijate sportski bonus dobrodošlice od 1.000 dinara – bez ikakvog uslova za depozit!

Još ako pogodite najveću kvotu, osvojićete MACBOOK ili SONY PS4, kao i brojne druge vredne nagrade!

Čak i da promašite jedan par, budite bez brige jer vam Meridian vraća novac nazad!

Pošto smo vam saopštili ove divne vesti, red je da se vratimo i na meč dana…

Verovatno već znate da je Milan jedan od najuspešnijih, ali i najbogatijih timova u Italiji. U pitanju je klub koji je 18 puta osvajao titulu Serije A i sedam puta podizao trofej Lige šampiona

Međutim, utisak je da prethodnih nekoliko godina Milan ne uspeva da dođe do one svoje prave takmičarske forme. “Rosoneri” su poslednji put osvojili Skudeto pre devet godina.

S druge strane, klub iz glavnog grada Italije, manje je uspešniji klub od Milana, ali podjednako opasan i neugodan.

Popularna “Vučica” ima čak 15 Skudeta manje od Milana, ali zato četiri titule više u Kupu Italije (9). Verovali ili ne, Roma pune dve decenije ne uspeva da se domogne trofeja u domaćem šampionatu.

Poslednji put je to učinila u sezoni 2000/21 kada je Rimljane predvodio nenadmašni Fabio Kapelo.

U poslednjih sedam međusobnih okršaja u Seriji A, skor između Milana i Rome je izjednačen. Tri puta je slavio Milan, a tri puta klub iz Rima. Jedan meč završen je nerešenim rezultatom.

Zanimljiv podatak – na ovih sedam mečeva postignuto je čak 19 golova! Milan je tresao mrežu Rome devet puta, dok su gol više postigli fudbaleri Rome.

Dakle, sve je prilično ujednačeno… Međutim, zbog prednosti domaćeg terena i trenutno bolje forme, Milan je, ipak, blagi favorit na ovom meču.

Kompletnu ponudu za klađenje možete pogledati na ovom linku. A ukoliko ste dobar poznavalac fudbalskih prilika u Italiji, već sada možete da prognozirate narednog šampiona Serije A.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE