Igrice zbog kojih moraš da kupiš Playstation 5 (bonus iznenađenja)

Novi Playstation 5 stiže u Srbiju 19. novembra, a ostaje da se vidi po kojoj ceni.

Vrhunska vest je da to ne treba previše da vas zanima.

Na jednom mestu svoju konzolu ćeš moći da nabaviš po ultra povoljnj ceni, znatno nižoj od najavljenih 499 evra, iste sedmice kada PS5 stigne na naše tržište.

O čemu je reč?

Neka to još uvek ostane iznenađnje – budi uz kladionicu Meridian i zaprati je na društvenim mrežama (Facebook, Instagram i Twitter).
A do tada, jedan poklon možeš preuzeti odmah – KLIKOM OVDE čeka te 1.000 DINARA za online i uživo klađenje, i to – BEZ USLOVA.

Ovo su neki od glavnih gejmerskih naslova za koje već sada znamo da će na Petici biti nešto posebno – jer će biti posebno pravljene za ovu zver od konzole.

Call of Duty: Black Ops Cold War
Stara dobra Call of Duty franšiza vraća nas u doba Hladnog rata zbog kog se ceo svet tresao od straha. Vodite borbe na upečatljivim destinacijama u novoj single-player kampanji.
Frenk Vuds, Aleks Mejson i Rasel Adler su trio opasnih specijalaca čiji je strogo poverljivi zadatak da eliminišu ozbiljnu metu na aerodromu u Turskoj. Ulične bitke i najbrži do sada viđeni RC-XD – jača najava od ove ni ne treba.

Fortnite
OK, ovo i nije bilo neko preterano iznenađenje, samo je sada postalo zvanično. Nedavno izbačeni trejler potvrdio je da će jedna od najpopularnijih igrica svih vremena biti spremna za PS5.
Takođe će biti dostupna i na Unreal Engine 4, ali će se na nadogradnji za Unreal Engine 5 raditi uporedo.

Assassin’s Creed Valhalla
Još jedan vrhunski naslov koji je nedavno potvrđen da izlazi istog dana kada i PS5 konzola. U ovoj igrici ste Eivor, vikinški ratnik koji stupa na tle Engleske tokom čuvene „mračne epohe“, kako bi uspostavio svoju vladavinu.
Trgovina, izgradnja naseobine, navikavanje na britanski način života – neki su od izazova koji te čekaju u ovoj igrici jer je ulog najveći od svih na ovoj planeti – moć i vladavina.

Spider-Man: Miles Morales
Ostaje da se vidi kako će se Spider – Man navići na svoje nove supermoći. Radnja nove igrice biće smeštena u čuvenom Spanish Harlem u Njujorku, usred rata koji besni između klana Tinkerera i moćne energetske korporacije.
Ukratko, Morales mora da spasi Marvelov Njujork.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE