Teška situacija u Mornaru: Kada se neki članovi bore za život svaka priča o košarci je besmislena

Košarkaši Mornara i Budućnosti odmeriće snage u 5. kolu Evrokupa.

Barani će u sredu dočekati ekipu iz Podgorice, ali trener Mornara, Mihailo Pavićević, u najavi ovog meča istakao je da je zdravstvena situacija u klubu dramatična.

Iz više razloga, nije mi lako da govorim o košarci, situacija nije uopšte dobra. Ne mogu da razmišljam o pripremi utakmice, nego koliko ću igrača imati na treningu i ko je sledeći da bude pozitivan na koronu. Iskren da budem, o utakmici teško šta mogu da kažem. Budućnost je apsolutni favorit, imaju sjajan tim, igraju odlično. Do unazad sedam dana i mi smo izgledali odlično i ponosio sam se igrama koje smo pružali, ali veća sila nas je dovela u ovu situaciju. Nimalo nije lako, još uvek ne znamo u kakvom sastavu ćemo nastupiti u sredu. Za sada sigurno bez četvorice koji su među glavnim igračima. Nadamo se da će se na tome završiti i da ćemo moći da se vratimo normalnom radu. Sve ovo pomalo gubi smisao. Bojim se da će na kraju uspeh ostvariti ona ekipa koja bude imala sreću sa COVID-om, rekao je Pavićević.

Ovo nije kritika, svi smo želeli ovo i svi smo u istoj situaciji. Ali, kada se sretnete sa ovom situacijom u kojoj se neki članovi bore za život, svaka priča o košarci je besmislena, dodao je iskusni stručnjak.

Utakmica u Baru zakazana je za sredu od 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ronaldo dobio Juventus na sudu

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo, dobio je na sudu svoj nekadašnji klub Juventus. Juventus se tokom pandemije...

POVEZANE OBJAVE