Utorak je za Ligu šampiona – Osvoji pravi ŠAMPIONSKI BONUS, samo u kladionici Meridia

Nova sezona najelitnijeg takmičenja u fudbalu zvanično je počelo!

Pre tačno sedam dana odigrano je prvih osam utakmica u okviru prvog kola Lige šampiona, a danas, nedelju dana kasnije, na redu je i druga runda u kojoj nas očekuju fantastični dueli i susreti fudbalskih giganata.
Tim povodom sportska kladionica Meridian odlučila je da sve nove igrače časti sa 1.000 dinara bonusa za online i uživo klađenje!

Bonus možeš preuzeti odmah OVDE, neophodno je samo da se registruješ na sajtu meridianbet.rs.

Ali, ni to nije sve jer ukoliko pogodiš najveću kvotu osvajaš MACBOOK ili SONY PS4, kao i brojne druge vredne nagrade!

Iskoristi period najboljeg fudbala, uskoči u fantastično takmičenje koje je organizovao Meridianbet.

A šta nas sve danas očekuje?

Na programu je osam vrhunskih duela, a posebno se izdvajaju mečevi: Atalanta – Ajax i Šahtjor – Inter.

Već sigurno znate da je Ajax proteklog vikenda zabeležio (malo je reći) ubedljivu pobedu u prvenstvenom meču sa Venlom – 13:0!

Ovo je ujedno rekord i najubedljivija pobeda u istoriji holandskog prvenstva.

Fudbaleri Ajaksa za koje nastupa i naš Dušan Tadić su tako napravili podvig o kojem bruji cela planeta, a biće interesantno videti kakvu će igru pružiti na gostovanju Atalanti.

Podsetimo, Holanđani su u prvom kolu izgubili kod kuće od Liverpula (0:1), dok je Atalanta bez problema savladala Mitjilend na strani (4:0).

Što se tiče utakmice Šahtjor – Inter, u prvom kolu Grupe B Lige šampiona ukrajinska ekipa je neočekivano slavila na gostovanju Real Madridu sa 3:2, pa verujemo da će i Italijanima večeras „pokazati zube“.

Šahtjor je na „Santjago Bernabeu“ odigrao sjajno prvo poluvreme, a nerešiva enigma za Real bio je Brazilac Tete koji je i doveo gostujući tim u vođstvo.

„Rudari“ su već posle 45. minuta imali sjajan rezultat – 3:0, a kasnije je Real uspeo da ublaži ovaj poraz…

Šahtjor se tako sa tri boda nalazi na čelu grupe B, dok ga prate Menhengladbah i Inter sa po jednim bodom, jer su u prvom kolu odigrali nerešeno (2:2), dok je poslednji Real, bez bodova.

Ukoliko savlada Inter, ekipa iz Ukrajine bi mogla ozbiljno da se „odlepi“ od rivala, stoga biće interesantno videti kako će se pokazati kada imaju prednost domaćeg terena.

Kompletnu ponudu za drugo kolo najelitnijeg fudbalskog takmičenja možete pogledati OVDE

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odbojkaši Srbije počinju pripreme za Ligu Nacija

Igor Kolaković, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, zakazao je početak priprema za VI Ligu nacija 2024. u ponedeljak,...

POVEZANE OBJAVE