Savović nakon pobede: Partizan ima sjajan tim, dobili smo bez treninga

Pomoćni trener košarkaša Burga Slobodan Savović istakao je važnost pobede svog tima nad Partizanom u trenucima kada je njegov klub imao mnogo zdravstvenih problema.

Čak devetorica prvotimaca bili su zaraženi koronavirusom i nisu mogli da treniraju poslednje dve nedelje, ali uprkos tome, francuski tim bio je ubedljiv nad Partizanom.

Ekipu Burga je u Beogradu predvodio Slobodan Savović umesto prvog trenera Sava Vučevića.

Vrlo, vrlo sam srećan što smo dobili ovu utakmicu. Strahovao sam prilikom puta, ali i poslednje dve nedelje zbog zdravlja naših igrača. Kada smo saznali da imamo devet pozitivnih slučajeva u timu, uz dva trenera koji su takođe bili zaraženi, morali smo da zatvorimo halu i nismo trenirali. Znali smo da smo u problemu, jer nismo mogli da odlažemo utakmice u Evrokupu. Kada smo došli ovde, imali smo prvi trening u poslednje dve nedelje. Po prvi put su zapravo i šutirali od poslednjeg treninga. Naterali smo Partizan da rade ono što obično ne rade. Oni su sjajan tim, imaju odlične individualce, ali uspeli smo da zatvorimo njihove određene košarkaše i dobijemo utakmicu – kazao je Savović.

Burg je odigrao tri utakmice u Evroligi ove sezone, od pet i imaju skor 2-1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barselona potpisala ugovor vredan 1,3 milijarde evra!

Barselona muči muku sa finansijama poslednjih godina što utiče i na rezultatskom planu. Klub je ispao u 1/4 finalu Lige...

POVEZANE OBJAVE