Šćepanović: Ljubav prema Partizanu se ne pokazuje na Instagramu, dobili smo čas kako se voli klub

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da su igrači Burga održali čas ljubavi prema klubu i zasluženo slavili protiv njegovog tima.

Iako nisu trenirali u poslednje dve nedelje usled vleikog broja zaraženih u klubu, košarkaši Burga pobedili su Partizan u Beogradu i to ubedljivo 89:76.

Šćepanović je bio vidno uznemiren na konferenciji za medije i uputio je kritike na račun zalaganja svog tima.

– Nema mnogo toga da se kaže. Čestitke francuskom timu. Zaslužili su više od nas i pokazali veću želju – započeo je Šćepanović i nastavio:

– Mnogo su mi jasnije stvari sad. Jednostavno, kada posle onakve utakmice protiv Cedevite i dva dana priče da ovakva ekipa ne sme da se potceni. Svi mi izgledamo mnogo bolje nego što jesmo. Nisu baš tog kvaliteta da mogu da potcene bilo koga. Ova ekipa može da dobije bilo koga samo kada ima energije i srca na terenu. Da li su imali srca i energije večeras? Mislim na nisu. Dali su nam čas kako se voli klub. Na terenu se pokazuje kako se voli klub. Ne izjavama, slikama na instagramu i slično.

Prema njegovim rečima, on stoji ispred svojih igrača i nakon ovog meča.

– Nisam čovek koji traži alibi. Imamo 12 igrača u sastavu i svi su oni prvotimci Partizana i nisu slučajno. Ako možda trener nije dobar, pa može li trener da se bori. Trinaest izgubljenih lopti? Kako tu trener može da utiče. Svu krivicu prihvatam na sebe. Klub će da odluči o mojoj budućnosti. Na kraju, ja čiste savesti sedim i na ovoj stolici i na onoj tamo pored klupe. Uvek ću stati ispred svojih momaka, uvek. Ako je teren merilo, onda je teren pokazao kako se voli ovaj klub.

Treneru Partizana postavljena su samo dva pitanja nakon ovog poraza, na šta je i on sam imao komentar.

Ljudi su u šoku, šta imaju da pitaju. Pitajte igrače, možda oni bolje znaju. I sledeću utakmicu, ako budem tu, ja ću da stanem iza njih i sve kritike ću da prihvatim na sebe. Teško je, teško. Trener je uvek najviše kriv. Moramo da vidimo malo kako se taj patriotizam prema klubu ispoljava – kazao je Šćepanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA PLEJ IN: Majami “spržio” Čikago, Pelikani bolji od Sakramenta (VIDEO)

Košarkaši Majami Hita i Nju Orleans Pelikansa poslednji su učesnici NBA plej-ofa i idu na prve nosioce u svojim...

POVEZANE OBJAVE