Mijailović o sudbini Šćepanovića: Odluke u interesu Partizana, nećemo da pravimo kompromise bilo kakve vrste

Katastrofalno izdanje protiv Burga glavna je tema među navijačima Partizana.

Sudbina Vlada Šćepanovića na klupi crno-belih je neizvesna, a tim povodom oglasio se i prvi čovek crno-belih, Ostoja Mijailović.

Znam da je danas glavna tema trener. Ali sa druge strane treba i njega razumeti. Ne sumnjam da je ušao sa velikom željom da Partizan bude najbolji. Ali, Partizanova javnost od nas očekuje više od ovoga što imamo danas. Da ne pravimo kompromise bilo kakve vrste. Ako vam budem rekao bilo šta više, ovog momenta on više neće biti trener. Očekivanja nisu na nivou kluba. Izvucite sami zaključke, rekao je Mijailović za Mozzartsport.

Mijailović je opisao kakva je trenutna situacija u klubu.

Posle prošle fantastične sezone, naš cilj bio je da sačuvamo ekipu na okupu koja je bila najbolja u svemu. Imali smo ponude na kraju sezone da prodamo nekoliko igrača, ali nismo to uradili jer smo želeli trofeje koje želimo i danas. Mnogo loših stvari nas prati od početka sezone, povreda glavnih igrača, većina stručnog štaba je zaražena koronom. Bilo je izazova da igramo Fibu ili Evrokup, odabrali smo Evrokup zato što je to većina navijača tražila. Ruke su nam vezane za mnoge stvari, teško je doći do novca, ali nastavljamo da se borimo za ovaj klub. Navijači mogu da očekuju da ćemo doneti odluke koje su u interesu Partizana, dodao je Mijailović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BILI NADOMAK KAPITALNOG BREJKA: Gostuje Zvezda, SC pušta karte u prodaju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Studentski centar u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Nisu do trijumfa došli lako, već...

POVEZANE OBJAVE