Vazura i Terzić ne haju za kaznu Saveza

Disciplinski sudija Fudbalskog saveza Srbije danas će odrediti kazne akterima 163. večitog derbija.

Na udaru su čelnici večitih rivala, Miloš Vazura i Zvezdan Terzić, koji se zbog izjava na račun arbitara suočavaju sa oštrim kaznama.

Direktor crno-belih rekao je posle meča da je sudija Novak Simović na poluvremenu dobio poziv koji se ne odbija, ali sada pokušava da smiri situaciju.

Vazura želi da se malo slegne prašina posle svega. Nije očekivao da će njegova tvrdnja o tome da je sudija dobio “poziv koji se ne odbija” izazvati reakciju države. Posle je u tužilaštvu morao da se pravda kako je samo u prolazu na poluvremenu utakmice čuo kako je neko od funkcionera Zvezde u svečanoj loži rekao: “Zovi onog indijanca da zove sudiju”. Naravno, nije otkrio ko je to, navodno, izgovorio. Sad mu je najbitnije da pokuša da se izvuče iz toga, da izbegne da odgovara pred državnim organima, a za kaznu FSS ga nije briga. Uveren je da mu predsednik FSS Slaviša Kokeza ne može ništa, prenosi Informer reči neimenovanog saradnika bliskog upravi kluba iz Humske.

Sa druge strane, na sličan način razmišlja i Terzić.

Terzić je saradnicima rekao da se na odluke FSS ne obazire i da ga uopšte ne interesuje kakvu će mu kaznu odrediti. On razmišlja samo o meču sa Slovanom iz Libereca u Ligi Evrope, preneo je gore pomenuti izvor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE