Grof posle Libereca: Odavno nije bio bolji fudbal, Katai može mnogo bolje kada hoće

Crvena zvezda je pobedom od 5:1 nad Slovanom iz Libereca oduševila svoje navijače.

Jedan od onih koji je takođe oduševljen onim što je video je i bivši trener crveno-belih Miodrag “Grof” Božović.

Mogu da kažem da odavno nisam video bolji fudbal na Marakani. Zvezda je zasluženo pobedila. Moglo je i više golova da bude, na kraju je pobedila ubedljivo. Šteta što nije bilo gledalaca, uživali bi u fenomenalnom fudbalu, rekao je Božović prilokom gostovanja na jutarnjem programu na Nova S.

On je posebno istakao igru Aleksandra Kataija, kojeg je trenirao u Crvenoj zvezdi.

Davno sam rekao da se posle Savićevića nije pojavio igrač takvih kvaliteta. Još on i ne igra kako može, može mnogo bolje kada hoće. On je taj igrač koji pravi ogromnu razliku. Fenomenalno je igrao i Mirko Ivanić, normalno i Ben, ta tri igrača su sinoć diktirala igru Zvezde, ali zasluge idu i Borjanu.

Na kraju popularni Grof spušta loptu i poziva da moraju svi da se okrenu narednim utakmicama.

Ne treba praviti od Libereca nekog fudbalskog velikana sveta. Zvezda mora da se pojača, da sačuva ekipu, to je vrlo teško. Ovo je veliki uspeh, plasman u Ligu Evrope, ako bude prolaza iz grupe to je još bolje, a ima dobre šanse za to. Zvezdi treba stabilnost, uz ove mlade igrače, sporno je koliko će to da traje, završio je Božović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠPANCI PIŠU: Ivanović bi mogao da završi četvrti mandat u Baskonji, spremna zamena!

Košarkaši Baskonje večeras igraju odlučujuću utakmicu u Evroligi. Ukoliko savladaju Virtus, igraće plej-of seriju sa Real Madridom. U španskom prvenstvu su...

POVEZANE OBJAVE