Mihajlović ima problem – društvene mreže!

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović okrivio je društvene mreže za komunikaciju unutar svog tima.

Njegova ekipa će ovog vikenda dočekati Kaljari u veoma važnoj utakmici s obzirom na to da Bolonja posle pet kola ima tek jedan trijumf, uz četiri poraza.

Posedujemo timski identitet, ali ovi momci moraju više da razgovaraju. Osnova svega je komunikacija. Svi su na društvenim mrežama, uvek! Mi smo smo nekada igrali karte, sada su tu društvene mreže. Treba nam više koncentracije, želje, besa, moraju da daju malo više. Moraju biti kompaktniji i radini na svom mentalnom stanju. Moraju zajedno rešavati poteškoće, ne odustajući – smatra Mihajlović.

S obzirom na to da je start šampionata neočekivano loš nakon vrl odobre prošle sezone, Mihajlović je upitan hoće li posegnuti za nekim imenima u predstojećem prelaznom roku.

– Ne želim da kupujem samo da bih kupio. Mnogo kupovine nema smisla. Od slobodnih igrača, koji bi došli kod nas.

Spominjao se eventualni dolazak Marija Mandžukića, ali je srpski strateg to odbacio.

– Ne želimo to, nikad se nismo čuli. Trebalo bi mu vremena da pronađe formu… Verovatno ćemo sačekati janua, ne želim da radim stvari samo da bih ih radio. Potrebna je logika u stvarima – istakao je Mihajlović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJEVA KONFERENCIJA PRE DERBIJA: Ova utakmica može mnogo toga da reši, ili odloži neke stvari

Fudbaleri Partizana gostuju sutra Crvenoj zvezdi u 173. večitom derbiju. Imali su prednost na prvom mestu tabele. Sada zaostaju sedam...

POVEZANE OBJAVE