Otkazane sve aktivnosti srpskih rukometaša!

Sve aktivnosti muške rukometne reprezentacije Srbije otkazane su usled nepovoljne zdravstvene situacije, potvrdio je danas Rukometni savez naše zemlje.

Prvobitno je otkazan meč sa Belgijom, a sada je ozvaničeno da će se start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. za selekciju Srbije i definitivno otkazati.

– Rukometni savez Srbije obaveštava javnost da su sve reprezentativne aktivnosti predviđene za narednu nedelju otkazane usled situacije prouzrokovane korona virusom. Evropska rukometna Federacija donela je odluku da otkaže i utakmicu sa selekcijom Grčke u okviru prvog kola kvalifikacija za EP 2022 koja je bila planirana za sredu 4. novembar u Zrenjaninu. Par dana ranije, otkazan je i meč drugog kola sa selekcijom Belgije u Haseltu. U takvoj situaciji odlučeno je da se okupljanje seniorske reprezentacije, planirano za nedelju – otkaže.

Otkazane su i aktivnosti juniorske, odnosno, kadetske reprezentacije koje su trebalo da se okupe u Kragujevcu – stoji u saopštenju RSS-a.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE