Pejdž o stanju u Partizanu: Veoma frustrirajuće!

Košarkaši Partizana su jako loše startovali u novoj sezoni. Čini se da je ubedljiv poraz protiv Burža u Evrokupu kap koja je prelila čašu.

Očekuju se promene na klupi, već se pominju naslednici Vlada Šćepanovića.

Markus Pejdž ističe da mu nije jasno zašto ekipa toliko loše igra.

Mnoge od tih grešaka su iz nepažnje, potpuno neiznuđene. Nije baš da je Burg u tim trenucima igrao ne znam kako jako u odbrani, pa da su kao rezultat toga došle naše greške… Jednostavno, manjak koncetracije. Nismo cenili loptu dovoljno. Veoma je frustrirajuće, rekao je bek šuter crno-belih za “Sportski žurnal”.

Čini se da su crno-beli posebno loši u odbrani ove sezone.

Još ne igramo najbolji napad, lopta ne ide lako. Zato moramo da pogađamo, pa da pokušamo da pokupimo skokove u napadu. A mi gubimo lopte na polovini terena?! Ne možeš da pogodiš, a istovremeno ne možeš ništa ni da izgubiš.

Ono što posebno brine Pejdža je što se ekipa ponaša kao da već do sada nisu izgubili mnogo mečeva koje nisu trebali.

Od samog početka kao da nismo kliknuli. Ništa nije kliknulo… Nismo promenili napadačke akcije. Nismo promenili filozofiju. I zato ne postoji razlog zašto birso gubili na način kako mi to radimo, završio je Pejdž.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN SPREMA VELIKI POVRATAK!? Miljenik navijača se vraća u crno-beli tabor?

Pre nekoliko dana predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je kako se uveliko radi na pojačanjima i kako bi moglo...

POVEZANE OBJAVE