Stanojević najavio rekonstrukciju tima, govorio i o transferu Stevanovića u Siti

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević najavio je kadrovske promene u timu u zimskom prelaznom roku.

Ekipu Partizana posle poraza od Radničkog sutra očekuje meč sa Mačvom na domaćem terenu. Imperativ pobede je neupitan, ali nije se strateg crno-belih mnogo bavio timom iz Šapca.

Igramo protiv Mačve na našem stadionu, nismo u najboljoj situaciji. Cilj je da pobeđujemo u utakmicama, da dođemo do igre i rezultata. Imaju neke crvene kartone, poslednji su na tabeli. Nisu gubili ubedljivo. Igramo kod kuće, u situaciji smo da moramo o sebi više da razmišljamo. Analizirali smo protivnika, ali mi prvo nas da rešimo, pa ćemo lako sa protivnicima – započeo je konferenciju Stanojević.

On je otkrio da se sprema rekonstrukcija tima u predstojećem prelaznom roku, te da će naredne utakmice biti svojevrsni test za pojedince.

Hoću i da se lično uverim ko može da odgovori zahtevima do decembra, jer ćemo napraviti određenu rekonstrukciju tima – najavio je Stanojević.

Upitan hoće li mlađi fudbaleri dobijati priliku u nastavku sezone, Stanojević je odgovorio potvrdno, ali minuti će doći zaslugama.

Utorkom ćemo imati utakmice, oni će dobiti tada šansu. Ko zasluži, dobiće je sa prvim timom. Od sutra će neki dobiti šansu, da bismo znali kakva je situacija. Strani igrači su igrali promenljivo, jače utakmice igrali su dobro, a domaće utakmice nisu na nivou već duži period. Menjaćemo neke stvari, nadam se boljem.

Mančester siti je pri sklapanju dogovora sa Partizanom u vezi sa transferom Filipa Stevanovića u kojem su videli ,,dragulja”. Stanojević se osvrnio na svakodnevna pisanja medija u vezi sa tim.

Nije mu lako sigurno, on je izuzetno kulturan i skroman momak koji sve to dobro podnosi za igrača 18 godina. Nije lako, možda sam pogrešio što sam ga zamenio protiv Radničkog, ali to sam uradio iz taktičko-disciplinskih razloga. Ako neko ne ispunjava taktiku to je za mene veliki problem. Možda je trebalo da istrpim baš iz tih razloga, što je i on dečko u svemu ovome. Verujem u njega, nemam znak pitanja pored njega – jasan je Stanojević.

Strateg Partizana je takođe potvrdio da će u tim uvrstiti novopridošle Žan Kristofa Bajbeka i Filipa Holendera, ali da i dalje nije siguran u kojoj će formaciji crno-beli istrčati na teren u Humskoj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizanu preti žestoka kazna zbog protesta na derbiju!

Fudbalskom klubu Partizan preti oštra kazna zbog kašnjena početka meča sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije. Disciplinska i etička komisija...

POVEZANE OBJAVE