Zidan: Situacija između Benzeme i Vinisijusa je perfektna

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da su njegovi napadači Karim Benzema i Vinisijus Žunior u odličnim odnosima.

Zidan je uoči sutrašnje utakmice sa Ueskom naveo da problema između Benzeme i Vinisijusa nema nakon procurelog video snimka gde se čuje kako francuski napadač tokom poluvremena meča sa Borusijom Menhenglabah razgovara sa sunarodnikom Ferlandom Mendijem i govori mu da ne dodaje loptu Brazilcu.

– Karim i Vinisijus su razgovarali. Određene stvari ostaju na terenu. Pričali su i sve je perfektno. Sve je čisto između njih. Takve stvari se dešavaju i ostaju na terenu. Jedine stvari koje su se promenile jeste to da ima mnogo kamera – rekao je Zidan.

Činjenično stanje je drugačije. Benzema nije dodao nijednu loptu Vinisijusu u drugom poluvremenu utakmice sa Menhengladbahom, a Ferland Mendi je to učinio dva puta.

S druge strane, Vinisijus je uputio tri udarca u okvir gola rivala, dva su izblokirana i nijednom nije izabrao da proigra saigrača, a imao je opcije i u Benzemi i u Mendiju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nikola Jokić postavio novi rekord NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić postavio je novi rekord NBA lige. Reprezentativac Srbije je postao prvi košarkaš u NBA koji je...

POVEZANE OBJAVE