Zvezda hvata zalet: Crveno-beli napadaju Himki za novu pobedu

Evroliga i najbolja evropska košarka su u fokusu i ovog petka! Crvena zvezda od 18 časova u 6. kolu, gostuje Himkiju u Mitišči Areni u Moskvi, a da je sezona na samom startu i te kako čudna, govore i rezultati ruske ekipe.

Pre nego što se detaljnije pozabavimo ovom utakmicom, želimo da vam saopštimo važnu vest – na OVOM LINKU možete odmah preuzeti 1.000 DINARA za sportsko klađenje!

Još jedna sjajna vest je da ukoliko pogodite najveću kvotu u Meridianu možete osvojili MacBook ili SONY PS4.

A sada o košarci…

Nakon pet utakmica, Himki nema nijednu pobedu i svim silama će se potruditi da baš protiv crveno-belih zabeleže prvu. Toga je svestan i Saša Obradović, trener Crvene zvezde koji je napomenuo da ruska ekipa do sada nije pokazala pravu snagu.

Sa druge strane, Zvezda je odigrala utakmicu manje od rivala, pošto je susret sa Asvelom u Lionu otkazan zbog dobro poznate epidemiološke situacije.

Trenutni učinak Beograđana je 2:2.

Deluje da je Obradović na pravom putu da od ekipe sa Malog Kalemegdana napravi tim koji može da se nosi sa svakim protivnikom, a to najbolje pokazuje rezultat iz prethodnog kola kada je u Beogradu pao šampion Evrope – moskovski CSKA.

Međutim, još je posla pred iskusnim trenerom, koji će morati da pronađe rešenje za sjajnog Alekseja Šveda, koji se vratio na parket, pošto je zbog povrede propustio početak sezone.

Izvesno je da će meč protiv bivšeg kluba propustiti plejmejker Stefan Jović zbog povrede skočnog zgloba.

Sa druge strane, Zvezda je fizički u potpunosti spremna i, ukoliko pojedinci budu raspoloženi, navijači mogu da se nadaju dobrom rezultatu.
Najbitnija stvar biće učinak Džordana Lojda, najboljeg strelca Evrolige. Ukoliko Amerikanac nastavi gde je stao u prethodnim kolima, uz podršku ostatka ekipe, pobeda je sasvim realan ishod.

Kompletnu ponudu za meč Himki – Crvena zvezda možete pogledati na OVOM LINKU.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nikola Jokić postavio novi rekord NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić postavio je novi rekord NBA lige. Reprezentativac Srbije je postao prvi košarkaš u NBA koji je...

POVEZANE OBJAVE