Lazić: Nemamo vremena za očaj, moramo da se spremimo za Huventud

Milivoje Lazić je imao svoje vatreno krštenje na klupi Partizana, ali nije uspeo da odvede ekipu do pobede u Laktašima.

Privremeni trener crno-belih rekao je posle meča da je ekipa ponovo pokazala slabosti u završnici meča, a po njegovom mišljenju nije bilo ni sreće.

Sve čestitke Igokei na igri i na pobedi. Za ovo kratko vreme tokom kojeg se desila ova promena, probali smo da uspostavimo kontrolu u nekim principima koji su postavljeni u prethodnih nekoliko meseci. Međutim, ponovo se pokazala slabost u poslednjih nekoliko minuta, naročito gde na preuzimanje i atipičnu čvršću odbranu nismo odreagovali kako treba. Veći deo utakmice nismo imali sreće, s obzirom da je bilo dosta nekih nepredviđenih okolnosti poput faulova u napadu, nesportskih i dosta promašenih zicera, uz kvalitetnu odbranu, rekao je Lazić posle meča.

Pored toga, Igokea je odlično šutirala.

Igokea je jako kvalitetno šutirala i ubacila neke teške šuteve preko ruke uz zvuk sirene. Dosta lopti su pokupili i bili jako borbeni. Mi smo u određenom momentu tome parirali, ali su nas posle toga preskočili. Nemamo puno vremena za neki očaj. Čeka nas naredna utakmica i u što kraćem roku moramo da se saberemo i pripremimo. Imaćemo više vremena da radimo i da se dobro pripremimo za Huventud, dodao je Lazić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEROVAO JE U SVOJU ODLUKU: Klop izabrao Nunjeza pre Nkunkua!

Fudbaleri Liverpula izgubili su od Evertona sa 2:0 i umanjili šanse za titulu Premijer lige u samoj završnici trke. Ove...

POVEZANE OBJAVE