Stanković: Liberec prošlost, Kanga počinje! Vojvodina? Gledamo samo sebe

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je pred meč sa Radnikom u Surdulici da je utakmica protiv Slovana iz Libereca već zaboravljena.

Pet golova u mreži Slovana priča se danas u krugu navijača crveno-belih, dok Stanković ističe da su misli uprte ka svakom naredmo susretu.

– Mi spremamo utakmicu za utakmicom. Crvena zvezda je takav klub da je utakmica sa Liberecom utakmica. Naravno, prvenstvo je velika obaveza i ne smemo to da propuštamo. Desio nam se kiks protiv Javora i bićemo spremni da odgovorimo izazovu.

Nekadašnji trener omladinskog tima Crvene zvezde Slavoljub Đorđević susrešće se sa svojim bivšim klubom s obzirom na to da trenutno sedi na klupi Radnika.

Presrećan sam zbog Đoleta, jer je momak koji želi da se takmiči i napravi rezultat. Igrao je grupnu fazu Lige šampiona sa omladinskim timom Zvezde gde je pokazao svoj kvalitet. Družili smo se ovde, dolazio je na pauzi i neće biti velikih iznenađenja između mene i njega.

Stanković je istakao da je svaki fudbaler potreban Crvenoj zvezdi i da će svi dobiti svoju šansu.

– Kada se igra nedelja-sreda, nema tu ko igra malo, svi igraju dovoljno. Svi su uključeni u roster. Ne delim da li neko igra manje ili više. Svi su nam potrebni i svi su motivisani.

Gelor Kanga se oporavio od korona virusa i biće u timu u nedelju u Surdulici, dok je Boaći pod znakom pitanja za start utakmice, ali priliku će dobiti.

Kanga će sigurno igrati. On je važan šraf u našoj igri. Fenomenalan je igrač. Ne treba se igrati sa zdravljem igrača, kao što je to bilo sa Ivanićem. Prvo je trebalo da uđe u trenažni proces, a potom da ima postepenu minutažu. Poćeće utakmicu u nedelju. Kada je reč o Boaćiju, videćemo hoće li početi od početka ili sa klupe

Vojvodina je jučerašnjom pobedom došla na tri boda od Crvene zvezde, uz utakmicu više. Stanković nije želeo mnogo da priča o novosadskom timu.

– Poštujemo sve, ali gledamo samo sebe i u svoje dvorište. Od nas sve zavisi. Kakvi mi budemo, takvo će se kreirati prvenstvo.

Novinare je zanimalo i hoće li rivalima u domaćem šampionatu posle ubedljive pobede u Ligi Evrope, klecati kolena.

Ne znam da li će nekome klecati kolena, ali znam da će imati respekt. Svako će želeti da se dokaže i pokaže protiv nas. Gledamo sebe, da uzmemo tri boda, ali isto tako, nekim igračima je potreban odmor i zbog toga i rotiramo – podvukao je Stanković.

Utakmica u Surdulici na programu je u nedelju u 15 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA 2: Vojvodina ostala u igri za sam vrh

Košarkaši Vojvodine savladali su u ABA 2 balonu u Širokom Brijegu ekipu Šibenke 81:68. Bio je to meč ekipe koja...
Barnet - Eastleigh
tip Poluvreme/Kraj
1/1 @ 1.86
Ovaj tip je predložio Peca na Meridianbet
Braintree Town - Weymouth
tip 1X2
1 @ 1.61
Ovaj tip je predložio Stefan na MaxBet
Hampton & Richmond - Welling United
tip 1X2
1 @ 2.00
Ovaj tip je predložio Stefan na Mozzartbet
Fagiano Okayama - Mito Hollyhock
tip 1X2
1 @ 1.80
Ovaj tip je predložio Vlajko na Mozzartbet
Tokushima Vortis - Renofa Yamaguchi
tip Ukupno pogodaka - iznad/ispod
Više 2.50 @ 2.14
Ovaj tip je predložio Vlajko na Meridianbet

POVEZANE OBJAVE