Stanojević: Nema opravdanja, duža pauza za Bajbeka

Partizan je teže nego što se očekivalo savladao Mačvu. Trener Aleksandar Stanojević izjavio je posle meča da je zadovoljan izdanjem u prvih pola sata, ali da nema opravdanja za veliki broj šansi koje su stvorili Šapčani.

Od početka smo igrali dobro, posebno u prvih pola sata, imali smo dosta situacija koje nismo iskoristili. Posle smo ušli u nervozu, protivnik je stvorio neke šanse koje nama ne smeju da se dešavaju. S jedne strane raduju me naše šanse, ali s druge strane neke stvari moramo da popravimo i da nađemo balans. Nema opravdanja za protivničke šanse, ne znam da li nam je neka ekipa stvorila ovoliko prilika kao Mačva danas. Ali igrali smo, rizikovali smo, rekao je trener crno-belih.

Neposredno pred meč povredio se Bajbek, a temperaturu je dobio Vladimir Stojković.

Nažalost Bajbek se povredio na jednom laganom treningu, nije bio u ritmu. Ne znam kakva je povreda, zadnja loža je u pitanju, ali videćemo koji stepen, da li je ruptura ili nešto drugo. Mislim da će biti duža pauza. Stojković je dobio temperaturu, ide na testiranje, videćemo šta će biti. Svi smo se testirali pre dva dana, obazrivi smo, ali vidite kakva je situacija.

Šansu je dobio i Igor Vujačić koji dugo nije odigrao takmičarski meč za Partizan.

Vujačić je korektno odradio posao, nemam šta da mu zamerim, a nije ni lako, prvi put je igrao u tandemu sa Markovićem. Želim da vidim sve igrače, svima ću dati šansu da vidim na koga mogu da računam u budućnosti.

Od prvog minuta na terenu je bio i Filip Holender.

Zadovoljan sam, iako smo cele nedelje vežbali nešto sa Bajbekom u tandemu. Danas je prvi put bio sa Nathom gore, nije mu bilo lako, ali zadovoljan sam kako je igrao.

U sledećem kolu sledi gostovanje u Subotici.

Sledi nam teško gostovanje, imamo vremena, spremićemo se. Najvažnije je da se mi dovedemo u red, a onda ćemo da razmišljamo i o protivnicima, zaključio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE