Tipuj na NFL, spreman ti je tiket i bonus za besplatno klađenje OVDE

Osma nedelja najpopularnijeg američkog sporta donosi nam šest ultra zanimljivih divizijskih duela.


A kladionica Meridian donosi ti specijalni bonus 1000 dinara za online i uživo klađenje, bez ikakvih uslova. Svi su uslovi ispunjeni za savršeni NFL vikend.


Bonus možeš odmah preuzeti OVDE.


Najzanimljiviji je svakako duel između Baltimora i Pitsburga. Ekipa Stilersa je jedini preostali tim bez poraza ove sezone. Rotlsberger igra na visokom nivou i u ovoj sezoni već je bacio 13 TD i 4 presečene lopte. Otkrovenje sezone je ruki hvatač Čejs Klejpul koji je u 6 utakmica postigao isto toliko TD. Preko puta će sada stajati jedan od najboljih sekonderija u ligi. Sa druge strane, odbrana Pitsburga je možda i bolji deo tima, a jedna nedelja pauze je svakako dobro došla timu iz Merilenda.


Predlog za klađenje: manje od 46 poena na meču – under 46.5 (kvota 1.88)

U istoj konferenciji, ali na istoku, Bafalo Bilsi će probati da praktično okončaju sezonu Nju Inglanda. Patriote imaju više poraza nego pobeda u ovoj fazi sezone prvi put od 2002. godine kada su imali skor 3-4. Ukoliko Džoš Alen nastavi sa dobrom igrom (preko 2000 jardi, 16 TD, 4 INT) može da stavi Bila Beličika u veoma tešku poziciju pred drugi deo sezone. Ali, koliko je samo puta ekipa Patriota uspevala da se iščupa sa ivice ambisa?
Predlog za klađenje: pobeda Patriota uključujući i produžetke – winner 2 (kvota 2.70)

San Francisko takođe igra divizijski meč i to veoma bitan protiv Sijetl Sihoksa u gostima. Četa Kajla Šenahana je veoma oslabljena povredama, ali vezala je dve pobede protiv Remsa i Nju Inglanda. Odbrana Sijetla je najslabija od početka ere Pita Kerola. Do tzv. Trade Deadline perioda, navijači Sijetla će jednostavno morati da se nadaju da će Ras nastaviti da kuva i da će napad Sihoksa postizati više poena od protivničkih. Ipak, ovde ne vidimo previše poena.


Predlog za klađenje: manje od 53 poena na meču (kvota 1.85)

Na severu NFC konferencije već je vreme za revanš Grin Bej Pekersa i Minesota Vajkingsa. Rodžers je doneo pobedu timu iz Viskonsina u prvom kolu i pokušaće to da ponovi protiv oslabljene odbrane Minesote. QB Pekersa igra odlično (17 TD, 2 INT) i jedino je bio slab u drugoj četvrtini protiv Tampe što je odbrana Baksa iskoristila i sa dve presečene lopte stavila utakmicu van domašaja Rodžersa. Ipak, Majk Zimer neće odustati od sezone i postoje aduti i u timu Minesote. Ipak, poverenje ide domaćinima.


Predlog za klađenje: pobeda domaćih sa više od 6 poena razlike – H1 (kvota 1.80)

Džastin Herbert u divizijskom duelu protiv Denver Bronkosa potražiće drugu pobedu LA Chargersa, posle prve koju je zabeležio protiv Džeksonvila. Herbert za sada igra izvanredno i najbolji je QB u ligi po rejtingu na trećem daunu. Sa druge strane, odbrana Denvera igra odlično i pored izostanaka zvezde tima Vona Milera, Kejsija i Pursela, ali napad i Dru Lok imaju velike probleme, plus su tu povrede. Ali verujemo da je sada pravi trenutak da Bronkosi pokažu svoj kvalitet.


Predlog za klađenje: pobeda domaćih (kvota 2.55)

Poslednje divizijsko rivalstvo igra se u nedelju na ponedeljak u prajm tajmu, kada će Filadelfija Iglsi dočekati Dalas Kaubojse. Iako Karson Venc ispred sebe ima samo jednog startnog linijaša Džejsona Kelsija, Iglsi će biti favoriti u ovom meču. Odbrana Dalasa je najgora po broju primljenih poena i ako nastave ovim tempom oboriće rekord odbrane Baltimor Koltsa koja je 1981. godine primila 533 poena. Pod znakom pitanja je i QB Endi Dalton zbog udarca u glavu protiv Vašingtona.


Predlog za klađenje: pobeda domaćih sa više od 9 poena razlike – H1 (kvota 1.96)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan – Baskonija: Na ovom kanalu možete pratiti duel dva rivala

Košarkaši Partizana večeras na svom parketu u okviru 30. kola Evrolige dočekuju Baskoniju. Partizan je trenutno na 10. mestu koje...
Barnet - Eastleigh
tip Poluvreme/Kraj
1/1 @ 1.86
Ovaj tip je predložio Peca na Meridianbet
Braintree Town - Weymouth
tip 1X2
1 @ 1.61
Ovaj tip je predložio Stefan na MaxBet
Hampton & Richmond - Welling United
tip 1X2
1 @ 2.00
Ovaj tip je predložio Stefan na Mozzartbet
Fagiano Okayama - Mito Hollyhock
tip 1X2
1 @ 1.80
Ovaj tip je predložio Vlajko na Mozzartbet
Tokushima Vortis - Renofa Yamaguchi
tip Ukupno pogodaka - iznad/ispod
Više 2.50 @ 2.14
Ovaj tip je predložio Vlajko na Meridianbet

POVEZANE OBJAVE