Bajić o pobedi nad Partizanom: Dobili smo pet puta skuplji tim, ništa nisam rekao sudiji

Trener Igokee Dragan Bajić istakao je da je veoma ponosan na svoje igrače koji su juče pobedili Partizan u 5. rundi ABA lige.

On nije mogao da bude deo utakmice gotovo tokom čitavog susreta s obzirom na to da je isključen već posle minut i po od početka duela.

Ono što moram da kažem, desilo se slučajno. Ovo mi je druga ili treća tehnička greška u karijeri. Želim da upoznam javnost da ništa, ni ružno ni vulgarno, nisam rekao sudiji Jurasu. Samo sam imao prigovor. Moja je greška što sam ušao u teren i izvinjavam se svima zbog toga, ali i zato što sam tako rano napustio utakmicu – započeo je Bajić.

Za svoje momke, imao je samo hvalospeve uzevši u obzir i to da su imali naporno putovanje u Francusku gde su igrali svoj meč FIBA Lige šampiona.

Čestitam momcima, pokazali su strašan karakter. Ono što mi znamo interno, koliko su umorni od putovanja, pogotovo posle ovog poslednjeg, u Francusku. Tri noći momci nisu spavali. Imali smo jedan dan pripreme za Partizan i moram da naglasim da je ogroman posao u pripremi odradio stručni štab. Dobro smo se pripremili, pogotovo kako da defanzivno uđemo u meč s protivnikom, dobro smo odradili posao – rekao je Bajić.

Trener tima iz Aleksandrovca je apostrofirao razliku u budžetu između svog tima i jučerašnjeg rivala.

Uz sva dešavanja u toku utakmice, bilo je grešaka, ali momci su stvarno izginuli, izneli su ogroman teret u poslednjih 15 dana i od srca im čestitam. S ovim igračima se ne plašim da igram protiv bilo koga, celu smo utakmcu vodili i zasluženo pobedili tim koji je pet puta skuplji od nas

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU SEDME DECENIJE: Čuveni Romario ponovo igra fudbal! (VIDEO)

Fudbaleri Brazila su najtrofejnija nacija kada je reč o broju titula prvaka sveta. Poslednju su osvojili 2002. godine golovima Ronalda....

POVEZANE OBJAVE