NAKON MEČA SA PARMOM: Antonio Konte otkrio ko će biti prvo pojačanje Intera u januaru!

Inter je u sudijskoj nadoknadi vreman golom Ivana Perišića sačuvao bod na Đuzepe Meaci protiv Parme. Meč je završen rezultatom 2:2, a navijači “neroazura” nisu bili zadovoljni izdanjem svoje ekipe.

Sa druge strane, gosti sa Enio Tardinija imali su tri boda u džepu, ali sigurno da bi “potpisali” 2:2 u Milanu protiv Intera, iako ostaje žal za sva tri boda.

Komentarišući prelazni rok u Italiji koji počinje 1. januara, Konte je jasno stavio do znanja koji igrač je prioritet za njegovu ekipu.

Žervinjo je postigao dva gola protiv Intera i tako obezbedio sebi kartu za grad mode, a trener “neroazura” nije hteo previše da priča o tome iz poštovanje prema njegovoj trenutnoj ekipi – Parmi.

Ne želim da pričam o igračima drugih timova, ali jasno je da je Žervinjo odličan igrač koji ume da radi odlične stvari po terenu. Imam poštovanje prema Parmi, ali i prema svim svojim igračima i nije pošteno da sada pričamo o prelaznom roku, zaključio je Konte.

Žervinjo je trebalo u letnjem prelaznom roku da pojača Inter, ali do dogovora na kraju nije došlo. Nema sumnje da će ulaskom u 2021. godinu Inter žestoko krenuti u napad na reprezentativca Obale Slonovače.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE