Novi kiks Barselone, nije pomogao ni igrač više u Vitoriji [VIDEO]

Fudbaleri Barselone već četvrtu utakmicu u nizu u Primeri ne znaju za pobedu.

Katalonci nisu uspeli da savladaju ni Alaves i sada imaju već 8 bodova zaostatka za Realom, uz napomenu da imaju i meč manje u odnosu na “kraljevski klub”. Alaves je došao do prednosti golom Riohe u 31. minutu, a od 62. minuta ostao je bez isključenog Hote.

Samo minut kasnije Grizman je postigao svoj prvi gol u sezoni, a u preostalih pola časa igrači Barselone nisu uspeli da savladaju odličnog golmana domaćih Pačeka. Barselona je čak 25 puta šutirala na gol rivala, od toga 9 pokušaja išlo je u okvir gola, ali ni to nije bilo dovoljno za trijumf.

Real je pobedom protiv Ueske ostao na čelu tabele, a ni ovog puta Zidan nije pružio šansu Luki Joviću. Azar i Benzema su u poslednjih pet minuta prvog poluvremena slomili goste, da bi u nastavku Valverde i Benzema sa još jednim golom dotukli rivala. Fereiro je samo ublažio poraz.

Atletiko iz Madrida je slavio u Pamploni, a istakao se dvostruki strelac Žoao Feliks, a mogao je da postigne i het-trik, ali je u 48. minutu sa bele tačke pogodio stativu. Budimir je smanjio na 1:2, ali je sve nade domaćina da mogu do boda razbio Lukas Toreira dva minuta pre kraja meča.
U Bilbau je viđen preokret, Sevilje je vodila od 9. minutu golom Nesirija, izjednačio je Muniain, a pobedu domaćem Atletiku doneo je Sanset odmah pošto je ušao u igru u 85. minutu.

Real Madrid – Ueska 4:1 (2:0)
Azar 40′, Benzema 45′, 90′, Valverde 54′ – Fereiro 74′

Osasuna – Atletiko Madrid 1:3 (0:1)
Budimir 80′ – Žoao Feliks 43’pen, 69′, Toreira 88′

Bilbao – Sevilja 2:1 (0:1)
Muniain 76′, Sanset 86′ – En Nesiri 9′

Alaves – Barselona 1:1 (1:0)
Rioha 31′ – Grizman 63′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Vašington zasenio Dončića i Irvinga, Dalas preokrenuo! (VIDEO)

Košarkaši Dalasa poveli su sa 2:1 u polufinalnoj seriji zapadne konferencije protiv Oklahome. Vezali su dva trijumfa, a ovaj nakon...

POVEZANE OBJAVE