Obradović: Krka ume da bude nezgodan protivnik

Nakon poraza u Moskvi košarkaši Crvene zvezde dočekuju Krku u 5. kolu ABA lige.

Utakmica će poslužiti kao uvod u seriju teških evropskih mečeva, a trener Saša Obradović rekao je pred ovaj duel da Krka ume da bude veoma nezgodan protivnik.

Krka igra promenljivo ali zna da bude nezgodan protivnik, imaju prilično raznolike igrače koji pokrivaju nekoliko pozicija, sklop su mladosti i velikog iskustva u plejmejkeru Stipčeviću, mogu svakog da iznenade i treba shvatiti utakmicu vrlo ozbiljno. Trebamo do odigramo dobru utakmicu jer smo sada, u ovom trenutku sezone u procesu uugravanja zbog nove hemije u timu ali i pobeda je imperativ, rekao je Obradović.

Kapiten Branko Lazić napomenuo je da nema unapred upisanih bodova.

Dobro poznajemo ekipu Krke, tim koji ima nekoliko vrlo iskusnih igrača u svom sastavu, počev od Roka Stipčevića koji je sezonu otvorio dobro. Nema unapred upisanih bodova, nema lake utakmice, zato je recept jasan, maksimalan respekt i poštovanje za ekipu koja nam dolazi u goste, i uz čvrstu odbranu i pridržavanje dogovora i zahteva trenera, želimo da osvojimo nove bodove i spremimo se za izuzetno težak period pred nama, izjavio je Lazić.

Utakmica je na programu u ponedeljak od 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POTRAJAĆE POVRATAK U PL: Engleski drugoligaš rešio pitanje trenera

Fudbaleri Votforda su već dve sezone za redom u drugom rangu engleskog fudbala. Do Premijer lige će pokušati da stignu...

POVEZANE OBJAVE