Obradović pred Krku: Moramo da odigramo dobro, u procesu smo uigravanja

Crvena zvezda je jedini neporaženi tim u ABA ligi i protiv Krke će u ponedeljak tražiti petu uzastopnu pobedu u ovom takmičenju.

Trener Saša Obradović ističe da ništa drugo osim pobede ne zanima njegovu ekipu.

Krka igra promenljivo ali zna da bude nezgodan protivnik, imaju prilično raznolike igrače koji pokrivaju nekoliko pozicija , sklop su mladosti i velikog iskustva u plejmajkeru Stipčevicu , mogu svakog da iznenade i treba shvatiti utakmicu vrlo ozbiljno . Trebamo do odigrano dobru utakmicu jer smo sada, u ovom trenutku sezone u procesu uigravanja zbog nove hemije u timu ali i pobeda je imperativ, rekao je trener crveno-belih.

I kapiten Branko Lazić je rekao da pobeda ne sme da dođe u pitanje.

Dobro poznajemo ekipu Krke, tim koji ima nekoliko vrlo iskusnih igrača u svom sastavu, počev od Roka Stipčevića koji je sezonu otvorio dobro. Nema unapred upisanih bodova, nema lake utakmice, zato je recept jasan, maksimalan respekt i poštovanje za ekipu koja nam dolazi u goste, i uz čvrstu odbranu i pridržavanje dogovora i zahteva trenera, želimo da osvojimo nove bodove i spremimo se za izuzetno težak period pred nama, rekao je kapiten Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DA LI VAM SE DOPADAJU? Ovo je dres Srbije za Evropsko prvenstvo

Proizvođač sportske opreme "Puma" je na svojim društvenim mrežama objavio izgled novog dresa fudbalske reprezentacije Srbije. Dres je crvene boje...

POVEZANE OBJAVE