Velika nagrada Ređo Emilija – Bonus 1.000 dinara za UŽIVO klađenje tokom trke Formule 1

Za sve ljubitelje paklenih voznji i vrelog afalta Meridianbet ima fantasticno iznenadenje – od sada je u najboljoj kladionici dostupno UŽIVO klađenje na trke Formule 1!


Savršen spoj najboljih kvota, zabave i adrenalina.


Ovogodišnji šampionat Formule 1 nastavlja se već danas Velikom nagradom Ređo Emilije na stazi “Enco i Dino Ferari” u Imoli, a najbolja sportska kladionica svojim igračima poklanja bonus 1.000 RSD i to – BEZ USLOVA!


Ponuda i kvote koje ostavljaju bez daha čekaju te na sajtu meridianbet.rs.
F1 Specijal ovu kladionicu cini drugačijom od konkurencije jer samo u Meridianu imaš priliku da se UŽIVO kladiš na najuzbudljiviji, najbrži i najopasniji sport na planeti!


Prošle nedelje, vozač Mercedesa Luis Hamilton ispisao je nove stranice istorije pošto je postao rekorder F1 po broju pobeda trijumfom na Velikoj nagradi Portugala, 12. trci ovogodišnjeg šampionata.


Hamilton je novi rekord postavio u svojoj 14. sezoni u Formuli 1, na 262. trci u karijeri, pošto je slavio na 28. različitoj stazi.


Bitanac posle osme pobede ove sezone i najbržeg kruga u Portugalu na čelu generalnog plasmana ima 256 bodova, a prate ga Botas sa 179 i Ferstapen sa 162.


Izgleda da je još jedna šampionska titula je na vidiku, a dok ne bude zvanično – isprati trku Formule 1 zajedno sa kladionicom Meridian i najboljom ponudom za online i uživo klađenje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pokuševski se “pohvalio” svojim urnebesnim izvođenjem auta na kraju NBA sezone, pa otkrio da li će igrati za reprezentaciju (VIDEO)

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski na velika vrata je ušao u NBA ligu kao visokopozicionirani pik na Draftu, kada ga...

POVEZANE OBJAVE