Zvezda raspucana u Surdulici [VIDEO]

Radnik – Crvena zvezda 1:4 (0:2)
Pavlov 56′ – Gajić 16′, Ben 40′, Kanga 53′, Vukanović 63′

Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su prebrodili gostovanje u Surdulici. Iako u timu nije bilo Kataija i Falćinelija crveno-beli nisu imali većih problema sa Radnikom i ostvarili su 11. pobedu u šampionatu.

Šampion Srbije praktično je sav posao završio u prvom poluvremenu. Radnik je svih 45 minuta bio u podređenom položaju, igrači Slavoljuba Đorđevića nisu uputili nijedan šut u okvir gola Milana Borjana, a sa druge strane crveno-beli su kaznili sve propuste u odbrani domaćina.

Radnik je preko Lukića prvi zapretio, ali je njegov pokušaj završio preko gola i to je praktično bilo sve što su fudbaleri Radnika napravili u prvih 45 minuta. Zvezda je povela iz prve prave akcije, centrirao je sa desne strane Gajić, lopta je stigla do Gavrića koji je prelepim udarcem poslao u malu mrežu, van domašaja golmana Kostića i jednog defanzivca koji je pokušao da interveniše na gol liniji.

Na naredno uzbuđenje čekalo se do 40. minuta, Spiridonović je uposlio Boaćija koji je imao sjajnu priliku da postigne prvi gol posle godinu dana. Kostić je fantastično intervenisao, ali je odbio loptu do Bena koji je plasirao u mrežu.

Drugo poluvreme počelo je novim golom crveno-belih, Gajić je centrirao do Boaćija, koji je vratio loptu do Kange, a ona je na putu ka golu zakačila jednog fudbalera Radnika i prevarila Kostića. Zaigrao je tada Radnik ofanzivnije, Pavlov je imao veliku priliku, ali se spetljao pred Borjanom i Pankov je izbacio loptu u korner. Posle kornera, Pavlov je najviše skočio i poslao loptu iza Borjanovih leđa.

Odmah potom Oreščanin je šutirao sa dvadesetak metara preko gola, a nedugo nakon toga stigla je kazna na drugoj strani. Ovoga puta u ulozi asistenta bio je Gobeljić, lopta je nekako ostala u nogama Vukanovića i nije mu bilo teško da pošalje loptu u mrežu.

U 68. minutu ponovo je Vukanović bio u centru pažnje, šutirao je glavom posle centaršuta Gajića, ali nije bio precizan. Nakon četvrtog gola Zvezde tempo je pao, a igrači Dejana Stankovića rutinski su priveli meč kraju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SAM SE NUDI! Sprema se senzacionalan povratak Kontea u bivši klub? Navijači mu jednu stvar ne mogu zaboraviti

Nekadašnji menadžer Čelsija koji je s istim klubom osvojio zadnju premierligašku titulu 2017., Antonio Konte, ponudio je svoje usluge...

POVEZANE OBJAVE