UEFA NE PRAŠTA: FSS i Tumbaković ponovo kažnjeni zbog neozbiljnosti!

Evropska kuća fudbala UEFA kaznila je Fudbalski savez Srbije sa 20.000 evra globe, kao i srpskog selektora Ljubišu Tumbakovića novčanom kaznom od 5.000 evra i zabranom vođenja jednog meča sa klupe zbog dešavanja na utakmici sa Mađarskom.

Naime, srpska delegacija je kasnila na meč sa Mađarskom u Ligi nacija zbog čega je kasnio i početak ove utakmice. Slično se već dogodilo na utakmici sa Luksemburgom 14. novembra 2019. godine, kada je poluvreme trajalo punih 17 minuta i 22 sekunde kako je precizno zabeležio delegat UEFA.

Iz evropske kuće fudbala su još tada naveli da je FSS već dvaput kažnjen zbog kašnjenja utakmice, zbog čega je kazna povećana sa standardnih 10.000 evra. Takođe, selektor Tumbaković je tada kažnjen sa jednom utakmicom suspenzije uslovno. Kako je prekršaj ponovljen, ova “uslovna” klauzula je sada aktivirana.

UEFA nije navela na koji se meč odnosi suspenzija Tumbakovića, tako da će on najverovatnije moći da predvodi svoje momke na susretu sa Škotskom koji će odlučiti putnika na Evropsko prvenstvo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE