NOVI PEH ZA PARTIZAN: Stojković čeka rezultate PCR testa

Aleksandar Stanojević ima dosta kadrovskih problema, a novi se pojavio proteklog vikenda.

Naime, golman Vladimir Stojković je u subotu dobio temperaturu i momentalno je izolovan. U ponedeljak rano ujutru je urađen PCR test.

Upravo sam završio testiranje i idem u izolaciju, gde ću sačekati rezultat testa. Osećam se kao da me boli svaka kost i mišić u telu, tu je još uvek i povišena temperatura, rekao je Stojković za Telegraf.

On ističe da je samo nekoliko dana pre pojave simptoma imao negativan rezultat testa.

Neverovatno kako se sve brzo desilo, testirani smo dva dana pred meč sa Mačvom i bio sam negativan kao i ostatak tima i odjednom, na sam dan utakmice, zapravo gotovo pred početak, počinjem da se osećam čudno, blaga neprijatnost… Mislim u sebi, ma nije ništa, proći će i hteo sam da branim. Ali u autobusu, kada smo krenuli ka stadionu, počinje da “pritiska” i kažem doktoru da ipak proverimo. Ispostavilo se da imam povišenu temperaturu i odmah sam zbrinut.

Kako bilo, Stojković verovatno neće biti u protokolu za meš sa Spartakom u Subotici koji je naredni na programu za Partizan

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE