Gavrić se divi Benu: Jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba

Fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić pohvalno je govorio o svom saigraču Benu u razgovoru za ,,Žurnal”.

Mladi krilni fudbaler postigao je vodeći gol za Crvenu zvezdu u Surdulici i ujedno načeo rivala u ubedljivoj pobedi crveno-belih od 4:1.

– Uvek je značajno da na vreme povedemo, posebno na gostovanjima. Kad i pored inicijative ne zatreseš mrežu, onda postaje sve teže. Sada je pogodak bio još ranije nego u Lučanima, u 16. minutu. Dočekao sam loptu i poslao je baš gde sam želeo – rekao je Gavrić za ,,Žurnal”.

Među strelcima bio je ponovo i El Fardu Ben, a kamere su zabeležile detalj na kraju prvog poluvremena, gde je napadač sa Komorskih Ostvra zadovoljno potapšao mlađeg saigrača po leđima.

Ben je sjajan igrač i čovek, bez dileme jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba. Uvek je tu da savetuje, pogotovo nas mlađe. Pravi je uzor. U Surdulici mi je rekao da samo tako nastavim i da je bitno da uvek verujem u sebe. Imao sam prethodno neke mečeve kad nisam bio na očekivanom nivou. Nadam se da ću da ponavljam dobre partije – istakao je Gavrić.

Crvenu zvezdu u četvrtak očekuje meč 3. kola grupne faze Lige Evrope kada u Beogradu do 21 sat ugoste Gent.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KONKURENCIJA JOŠ JAČA: Svi žele A licencu EL, uključio se i Monako!

Košarkaši Monaka poraženi su u prvom meču plej-ofa Evrolige od Fenerbahčea posle produžetka. Kneževi su prošle sezone u ovom takmičenju...

POVEZANE OBJAVE