Kako ti zvuči 1.000 RSD BEZ USLOVA za Ligu šampiona? Preuzmi bonus odmah OVDE!

Vrhunsko takmičenje u fudbalu polako se zahuktava! Utakmice u Ligi šampiona postaju sve interesantnije i napetije.


Treće kolo zvanično počinje večeras – odigraće se osam utakmica, dok je za sredu, odnosno sutra, planirano preostalih osam mečeva.


Ljubitelji fudbala imaće priliku da gledaju svoje favorite i neke od najboljih fudbalskih klubova na svetu kako odmeravaju snage na terenu. A upravo je i Liga šampiona povod za specijalan bonus koji spremila sportska kladionica Meridian.


Naime, svi novi igrači dobijaju BONUS 1.000 DINARA za online i uživo klađenje, odmah pošto se registruju na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije. A kada uplatiš depozit putem Meridian Pay-a u Transaks menjačnicama, bez ikakve provizije čeka te 30% BONUSA za sportsko klađenje, svakog dana!


Ne treba zaboraviti da je u toku i fantastično takmičenje u Meridianu – ko pogodi najveću kvotu osvaja MacBook ili SONY PS4, a tu je i „brdo“ keš bonusa!


A sad malo o fudbalu i tome šta nas sve očekuje večeras.


Nema sumnje da se iz celokupne ponude izdvajaju dve utakmice: Real Madrid – Inter i Atalanta – Liverpul.


Meč Real Madrid – Inter sasvim sigurno biće veoma interesantan za praćenje.


Trenutno ove dve ekipe zauzimaju poslednja dva mesta u grupi B, a kako smo na samom početku Lige šampiona, stvari se još uvek mogu preokrenuti na bolje za oba tima. Stoga, jednom od dva kluba će ishod večerašnjeg duela (možda) predstavljati prekretnicu.


Kvote u kladionici Meridian su naklonjene „Kraljevskom klubu“, pa je tako pobeda domaćina 1.95, trijumf Intera 3.65, dok je nerešen ishod 3.95.


Druga utakmica u fokusu biće Atalanta – Liverpul. Okršaj Boginje i Redsa odigraće se na stadionu u Bergamu, naravno bez prisustva publike.
Liverpul zauzima prvo mesto u grupi D sa 6 bodova – dve pobede. Atalanta je druga sa pobedom i remijem (4 boda). Slede Ajaks (1) i Mitjilend bez bodova.


Biće to još jedna interesantna utakmica iz razloga što se ove dve ekipe ranije nisu susretale na evropskim takmičenjima. Prema tome, nezahvalno je davati ikakve prognoze o rezultatu predstojećeg meča.


Ipak, kladionice prednost daju engleskom gigantu, pa je „dvojka“ na Liverpul u Meridianu 2.05, a trijumf domaćina 3.20.


Kompletnu sportsku ponudu sa utakmice trećeg kola Lige šampiona pogledajte na OVOM LINKU

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ABA LIGA: Još jedan skalp FMP-a, brejk u Zadru!

Košarkaši FMP-a pobedili su Zadar 75:72 u 25. kolu ABA lige. Domaćini su imali prednost tokom meča, ali ne...

POVEZANE OBJAVE