Nikolić sa Simeoneom na ravne časti, katastrofa “rudara” u Kijevu [VIDEO]

Odigrane su dve prve utakmice 3. kola Lige šampiona.

Izuzetno uzbudljivo bilo je u Moskvi gde je Lokomotiva, našeg trenera Marka Nikolića, uzela bod favorizovanom Atletiku iz Madrida. Sve je dobro krenulo za Madriđane pošto je Himenez glavom pogodio već u 18. minutu.

Ipak, već u 25. na semaforu je pisalo 1:1. Lopta je Ereru pogodila u ruku, a to je sudija Setijen ustanovio tek gledanjem snimka. Ruski tim je dobio penal, a nervozni Luis Suarez žuti karton zbog protesta. Siguran sa bele tačke bio je Mirančuk.

U nastavku su gosti bili nešto bolji, najbolje prilike imao je Žoao Feliks, a Suarezu je poništen jedan pogodak. Posle ovog remija Atletiko ima četiri boda, a Lokomotiva dva. U vođstvu je Bajern sa šest, koji tek treba da odigra meč u Salcburgu.

Šahtjor je uspeo da pobedi Real u Madridu i osvoji bod protiv Intera, ali mu je Borusija iz Menhengladbaha dala pola tuceta golova na “Olimpijskom stadionu” u Kijevu. ”Ždrepci” su igrali odlično i u prva dva kola, pobede protiv Reala i Intera su im izmakle u poslednjim trenucima, ali je malo ko očekivao ovako ubedljiv nastup u Ukrajini.

Već do poluvremena gosti su rešili sve dileme oko pobednika, pošto su na odmor otišli sa četiri gola prednosti. U nastavku se mreža mladog Trubina tresla još dva puta, za konačnih 0:6. Het trik je postigao francuski napadač Alasane Plea, po jedan Bensebaini i Lars Štindl, a jednom je svoju mrežu zatresao Bondar.

LokomotivaAtletikoMadrid 1:1(1:1)
Mirančuk 25′(p) – Himenez 18′

ŠahtjorMenhengladbah 0:6(0:4)
Plea 8′,26′,79′, Bondar 17′(ag), Bensebaini 44′, Štindl 65′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE