Siti koristi situaciju u Barseloni i nudi predugovor Mesiju?

Fudbalski klub Mančester siti, navodno, planira da ponudi predugovor kapitenu Barselone Lionelu Mesiju.

,,Građani” će tokom zime ponuditi Argentincu bogatu saradnju, pola godine pre isteka Mesijevog ugovora sa Kataloncima. Pokušaće da iskoriste ekonomsku i institucionalnu situaciju kroz koju prolazi Barselona ne bi li privoleli zvanično najboljeg igrača sveta da stigne u Mančester kao slobodan igrač!

Odlazak Bertomeua mogao bi da promeni Mesijevo mišljenje, ali i dalje nije jasno na koji način će Barselona funkcionisati i ko će tačno preuzeti rukovođenje klubom koji ima i ekonomskih problema od početka pandemije korona virusa. Upravo iz ovih navedenih razloga, pregovori Mesija i Blaugrane mogli bi značajno da se otežaju i Argentinac bi morao da pristane na značajno manju platu u budućnosti.

Siti želi to da iskoristi i potpisivanjem predugovora ove zime letošnje spekulacije pretvori u javu.

Podsećamo, Mesi je letos bio na pragu odlaska iz Barselone i upravo se Mančester siti navodio kao glavni kandidat za njegov potpis. Ipak, nakon dugih pregovora njegovog oca i uprave Barse, odlučeno je da Mesi ostane i ove sezone na ,,Nou kampu”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ivanić: Najbolji smo, hvala navijačima

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu rezultatom 2:0 čime su osvojili Kup Srbije. Jedan od junaka ovog meča je...

POVEZANE OBJAVE