Dobre vesti iz Partizana

VK Partizan je zbog velikog broja igrača koji su bili zaraženi koronavirusom bio primoran da odloži čak tri meča u Super ligi Srbije.

Poslednje informacije iz tabora crno-belih su ohrabrujuće. Svi rezultati testova na COVID-19 su negativni i uskoro se očekuje da trener Miloš Korolija na raspolaganju ima sve igrače.

Moglo bi da se kaže da bi mogli da izađemo rivalu na crtu. Rezultati testova jesu negativni ali će u malim razmacima svi biti u pogonu. Ipak, pauza mora da ostavi traga, da ne pominjem letnje probleme. Ako bi usledilo igranje sreda-subota ne znam na šta bi ličili. Ali iz ove kože se ne može, kako bude bilo igraćemo, rekao je Miloš Korolija za Sportski žurnal.

Crno-beli za vikend imaju zakazan meč sa Vojvodinom, ali je moguće novo odlaganje zbog problema u novosadskom klubu.

Pitanje je hoćemo li igrati sada. Ne zavisi od nas. Vojvodina ima problem sa većim brojem povređenih igrača. Ne radi se o koroni. Mislim da ćemo se dogovoriti da utakmicu odigramo naredne srede. Iskreno i nama odgovara da kroz treninge na Banjici uđemo u ritam. Sada je rad važniji od mečeva, dodao je trener Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo izdvojio tri kandidata za trofej na Evropskom prvenstvu

Bivši trener Rome, Žoze Murinjo dao je prognozu ko bi mogao da osvojio trofej na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Murinjo,...

POVEZANE OBJAVE