Nemanja Stevanović: Uvek sam verovao u sebe, ovo su velika iskušenja za nas

Vladimir Stojković se osetio loše pred meč sa Mačvom, a kasnije je ustanovkjeno da je pozitivanna virus COVID-19.

Nemanja Stevanović je po ko zna koji put bio “spas u poslednji čas” i opravdao je poverenje trenera Aleksandra Stanojević u duelu sa “čivijašima”.

Uvek se radujem kad stanem na gol. Dešavalo se do sada da mnogo puta i uđem nezagrejan, ali jednostavno verujem u sebe, svoj rad i kad god mi se ukaže prilika ja ću je iskoristiti. Kada se Stojke ( prim.aut Vladimir Stojković) povredio tokom polufinala Kupa Srbije koju smo igrali sa Večitim rivalom ja sam morao da uđem. Kada sam prolazio pored šefa Miloševića video sam da me gleda i traži očima potvrdu da mogu. Ja sam zaista uvek siguran u sebe i samo sam se nasmejao i namignuo mu u prolazu, kao znak da ne brine ništa, rekao je Stevanović za klupski sajt.

Trener Stanojević je u nekoliko navrata naglasio da sva tri golmana dobro rade i da će dobiti šansu. Bivši čuvar mreže Čukaričkog je naglasio da svi golmani imaju drugarski odnos i da su cilj uspesi Partizana.

Stojke i ja se baš družimo, odlični smo drugari i svi uz Popa ( prim.aut Aleksandrar Popović) imamo za cilj da mreža Partizana ostane mirna. On je naš kapiten i uvek je uz nas i kad brani i kad ne brani. Žao mi je što je dobio Kovid, kao što bi nam bilo žao da se to desilo bilo kome od nas. Kada je medicinska služba definitivno donela odluku da Stojke ne može da nastupa, a to je bilo nekih 10 min pred zagrevanje, bez razmišljanja sam bio spreman. Ja sam zaista bio strpljiv, uvek sam verovao u sebe i drago mi je da sam do sada uvek opravdao poverenje. Naravno i golman primi gol, sve je to normalno, ali se trudimo da tih golova bude što manje. Dolaskom šefa Aleksandra Stanojevića svi mnogo više učestvujemo u radu sa ekipom što mi se posebno dopada. Ali, ovom prilikom moram da pozdravim našeg trenera golmana Nemanju Jovšića uz kojeg sam mnogo napredovao, posebno kad je reč o nekim taktičkim detaljima.

Stevanović veruje da ekipa može da se vrati na pravi kolosek i da počne da pobeđuje u serijama.

Naravno! Ovo su velika iskušenja za nas, ali videćete izaćićemo jači! Neki maler nas poterao, od povreda do bolesti igrača. Dajte nam samo malo vremena da sve dođe na svoje mesto. Ovo je sada, kao kada se rasturi mozak da bi se sve složilo kako treba u još lepšu sliku, dodao je golman Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Klub se oglasio: Važan igrač Reala pod znakom pitanja za finale LŠ

Danas je Real Madrid potvrdio u zvaničnom saopštenju da je Čuameni doživeo povredu stopala zbog koje ga očekuje tri...

POVEZANE OBJAVE