Određeni arbitri za mečeve 14. kola Linglong Superlige Srbije

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je arbitre za utakmice 14. kola Linglong Superlige Srbije, koji su na programu predstojećeg vikenda.

Crvena zvezda će u nedelju od 19 časova dočekati Inđiju, a arbitraža je poverena Milošu Milanoviću sa pomoćnicima Jovanom Grujićem i Milojem Milićevićem.

Partizan će odmeriti snage sa Spartakom, a možda i najzanimljiviji duel ovog kola sudiće Nenad Minaković sa pomoćnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem. Utakmica u Subotici biće odigrana u subotu od 18 časova.

Kada su u pitanju ostale utakmice, okršaj Metalca i Vojvodine vodiće Novak Simović, Zoran Široki će deliti pravdu na meču Čukarički – Voždovac, a Bojan Nikolić će biti na centru u Nišu gde će se sastati Radnički i Radnik.

Glavni sudija meča Novi Pazar – Zlatibor biće Lazar Lukić, Marko Ivković će voditi meč Proleter – Napredak, dvoboj Mačve i Javora poveren je Milanu Iliću, dok je Đorđe Maksimović određen za glavnog sudija meča TSC – Mladost.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE