Sjajni centar Mege dominira regionom [VIDEO]

Centar Mega Soccerbeta, Filip Petrušev, pružio je najdominantnije partije u ABA ligi u oktobru.

Petrušev je imao prosek od 21 poena, 7.5 skokova i indeks korisnosti od 22.8 po utakmici što mu je donelo zvanje najkorisnijeg igrača regionalnog takmičenja za prethodni mesec.

Nisam znao šta da očekujem pre početka sezone. Ovo mi je prva profesionalna sezona, nisam znao kako će sve izgledati, ali sam znao da ću dobiti šansu da pokažem sve što mogu- Možda je početak bolji nego što sam se nadao, ali verujem u svoj rad. Za sada je sve sjajno, kao tim imamo samopuzdanja, još u pripremnom periodu videli smo da imamo nešto posebno. Najvažnije je da imamo još mnogo mesta za napredak, rekao je Petrušev.

Posebno je apostrofirao rad sa mladim igračima u Megi.

Promocija mladih igrača je svakako jedan od najvažnijih razloga zbog kojih sam došao. Plus igranje protiv iskusnijih igrača u ABA ligi, sve zajedno doprinosi napretku. Liga je veoma jaka, daleko jača od koledž košarke, sa mnogo više kontakata. Izazov je mnogo veći nego u NCAA košarci.

Ambicije Mege u ovoj sezoni su velike.

Počeli smo dobro sezonu, ali nismo zadovoljni. Želimo da pobedimo u svakoj utakmici i da se izborimo za svoje mesto na košarkaškoj mapi. Poštujemo sve, ali želimo sve da pobedimo. Idemo od utakmice do utakmice, zaključio je Petrušev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novo pravilo u Turskoj za strane igrače

Turska košarkaška liga je jedna od najjačih liga u Evropi, a uvođenjem novog pravila mogla bi dodatno da podigne...

POVEZANE OBJAVE