Veliko nezadovoljstvo u susedstvu: Gaze nas, ovo se nije desilo u istoriji rukometa!

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u velikim problemima pred utakmice sa Nemačkom i Austrijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Selekcija naših suseda žestoko je pogođena koronavirusom, ali je Evropska rukometna federacija donela odluku da nema odlaganja pomenutih mečeva.

Ovo je blago rečeno izazvalo buru negodovanja u timu Bosne i Hercegovine, a golman Benjamin Burić odluku je nazvao sramotnom.

EHF je još jednom sramotno odlučio. Odlučeno je da igramo utakmicu protiv Nemačke sa samo 11 igrača. Rekli bismo da ima više igrača na fudbalskom terenu nego što će kod nas u četvrtak biti u ekipi. Oni su odlučili da je to dovoljno igrača. Deset igrača i ja ću biti jedini golman. Ja do sada nisam čuo da se to dogodilo u rukometu, ali to je još jedna nepravda u poslednjih godinu na našu štetu. Gaze nas, ali ćemo izaći jači i daćemo 300 odsto na terenu, rekao je razočarani Burić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan bez najboljeg na derbiju!?

Fudbaleri Partizana u subotu protiv Crvene zvezde imaju priliku da uhvate poslednji voz u borbi za titulu šampiona Srbije. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE