Bez kalkulisanja – Hrabra Zvezda napada Gent za nova tri boda

Pred nama je treće kolo grupne faze Liga Evrope! I večeras nas čekaju borbene utakmice timova željnih da dokažu svoju nadmoć. Među njima je i srpski predstavnik – Crvena Zvezda, koja će u okviru grupe L na stadionu “Rajko Mitić“ od 21 čas ugostiti belgijski Gent.


Specijalno za Ligu Evrope, sportska kladionica Meridian je za igrače spremila fantastičan bonus dobrodoščlice od čak 1.000 DINARA za online i uživo klađenje.


Neophodno je da se jednostavnim koracima registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.


Bonus možete odmah preuzeti OVDE.


Kao što već znate, ekipa Dejana Stankovića je grupnu fazu započela porazom u utakmici protiv Hofenhajma.


U drugom kolu, Zvezda se na domaćem terenu susrela sa Liberecom i zabeležila, zaista, impresivnu i ubedljivu pobedu – 5:1.


Sada, potpuno drugačija, borbena, ofanzivna i hrabra, Zvezda je sjajnom igrom stavila do znanja da, nikako, ne treba da bude otpisana i da će se boriti da zabeleži što bolje rezultate.


Šansu da to i dokaže imaće već večeras, kada će kao domaćin ugostiti Gent.


Podsetimo, Gent je u prvom kolu izgubio meč protiv ekipe Slovan Liberec. Krajnji rezultat bio je 1:0 u korist češkog kluba. Usledila je utakmica sa Hofenhajmom u kojoj je nemački tim slavio ubedljivim rezultatom – 4:1.
Belgijanci se tako nalaze na poslednjem mestu grupe, bez ijednog boda. Crvena zvezda je druga, a prati je Liberec sa isto bodova – 3. Prvi su Nemci sa dve pobede i 6 bodova.


Svima je jasno da će crveno-beli svoju priliku da traže, upravo, u mečevima sa Gentom. Zbog toga je i srpski klub favorit u večerašnjem meču – kvota u kladionici Meridian je 1.75 na pobedu domaćina, dok je na Gent 4.40.


Podsećamo vas da je u Meridianu aktuelno takmičenje, a ko pogodi najveću kvotu može da osvoji najbolji laptop na svetu – MacBook ili SONY PS4.


Uz kladionicu Meridian možete pratiti i ostale mečeve Liga Evrope, kompletna sportska ponuda čeka vas na OVOM LINKU.
Kladionica Meridian – I ove sezone pratimo Ligu Evrope zajedno

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI SKANDAL U SRPSKOJ KOŠARCI: Srpski košarkaš suspendovan zbog korišćenja kokaina

Nakon što je zbog nameštanja utakmica izrečena doživotna suspenzija Marku Radonjiću, nekadašnjem košarkašu FMP-a i Borca, novi skandal potresa...

POVEZANE OBJAVE