Fudbaler Zvezde doživeo tešku povredu: Čuo sam da je krcnulo, ali sam nastavio da igram, nisam bio svestan šta se dešava

Talentovani fudbaler Crvene zvezde, Uroš Branković, odsustvovaće duže vreme sa terena zbog teške povrede kolena.

Omladinac crveno-belih je na utakmici sa vršnjacima iz Voždovca povredio prednje ukrštene ligamente, a za klupski sajt je opisao kako se sve dogodilo.

Udarac sam dobio već u trećem minutu, kada sam se u jednom trenutku našao između dvojice protivničkih igrača i nezgodno se oslonio na levo koleno. Čuo sam krckanje, ali sam mogao da nastavim da igram, ali posle, kad se to krckanje ponavljalo, više nisam mogao i morao sam da izađem. Nisam ni bio svestan šta se dešava. Kad su lekari utvrdili o čemu se radi, bio sam baš potresen, rekao je Branković.

On je dodao da će ga povreda učiniti još jačim.

Daću više od svog maksimuma da pauza bude što kraća, ali neću da žurim. Već mi se igra fudbal. Na ovo gledam kao na pozitivnu stvar – povreda će me učiniti jačim i psihički i fizički. Vratiću se sa istim ciljem i voljom da nastavim tamo gde sam stao. Da pomognem saigračima da osvojimo Omladinsku ligu Srbije. To mogu da obećam, dodao je mladi fudbaler.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE