Iz Borca i Mege pred duel u ABA ligi poručuju: Biće teško!

U petak 6.novembra od 20 časova u hali Borca kraj Morave sastaju se Borac i Mega.

Iz tabora obe ekipe poručuju da ih očekuje izuzetno težak meč. Borac do sada ima skor od 1-3, dok sa druge strane Mega ima 3-2.

Trener Čačana Marko Marinović želi da se njegova ekipa vrati na pobednički kolosek.

Protiv Mege smo imali priliku da igramo ovog leta, a tada smo doživeli poraz. Reč je o mladoj ekipi koja u dosadašnjem delu sezone igra odlično, a predvodi je ozbilja trener. Neće nam u petak biti ni malo lako, rekao je trener debitanta u ABA ligi.

Sa druge strane trener Mege Vlade Jovanović, inače rođeni Čačanin, ističe da je Borac odličan u tranziciji i igra sa puno kontakta.

Čeka nas utakmica protiv vrlo motivisanog protivnika, pogotovu na domaćem terenu. Mislim da posle prethodne sezone kada su zasluženo izborili plasman u ABA ligu, ove sezone pokazuju zavidan nivo igre. Trener Marinović i ekipa Borca uprkos težem rasporedu i bez obzira na skor su, pored dobijene utakmice protiv Partizana, na strani i ostale odigrali veoma protiv Budućnosti i FMP-a. Igraju dosta brzo i zaustavljanje njihove tranzicije bi bio naš prvi zadatak u pripremi utakmice. Potrebno je da pokažemo i koncentraciju u odbrani i to 40 minuta jer Borac je ekipa koja bez obzira na sve neće odustati od svog stila igre. U napadu očekujem igru sa dosta kontakta na šta moramo biti spremni, a opet bez obzira na svoju mladost, da pokažemo strpljenje u pronalaženju pravih rešenja, rekao je Jovanović.

(foto: KK Borac)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ MAKABIJA SIGURAN: Bili bismo u top 3 da nije počeo rat

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u plej-of seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Sezonu su završili ligaški na sedmom mestu, a...

POVEZANE OBJAVE