Iz TSC-a znaju recept: Rani gol nam donosi pobedu

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu, 7. novembra, od 16 h, dočekuju u Senti ekipu Mladosti iz Lučana u 14. kolu Superlige, u uverenju da će to biti zanimljiv i dobar meč, u kome će sva tri boda ostati domaćinu.

Trener golmana Silard Farago je istakao da veoma ceni ekipu iz Lučana jer su dobro uigrani i stabilni, i ocenio da imaju odličnu ravnotežu mladih i iskusnih igrača što ih čini nimalo lakim protivnikom.

– U poslednje dve utakmice smo osvojili samo samo jedan bod i nismo uspeli da postignemo pogodak. Sada nam je glavni cilj da na samom počeku damo go, a to neće biti lako protiv ovako dobrog protivnika. Mi na svakoj utakmici pokušavano da igramo svoju igru, ako uspemo da brzo dođemo do prednost, pobedićemo – rekao je Farago.

Odbrambeni igrač Marko Petković je istakao da nije zadovoljan rezultatom u prethodnim utakmicama i da će dati sve od sebe da ovaj meč odigra dobro i da tako doprinese boljem rezultatu.

– Mladost je iskusna i uigrana ekipa koja već godinama igra zajedno i sigurno neće biti nimalo lak rival. Mi smo trenutno u donjem delu tabele, a ne zaslužujemo da budemo tako rangirani. Ne pretimo ni jednoj ekipi i svesni smo da nas čeka teška utakmica, ali pokušaćemo da damo svoj maksimum i da se vratimo u pobednički kolosek – rekao je Petković.

Golman Nenad Filipović je podsetio da ekipa TSC-a ima pozitivan skor protiv tima iz Lučana i da su iz prethodna dva meča izašli kao pobednici.

Iako je TSC prepoznatljiv po tome što daje dosta golova, u poslednje dve utakmice nam to nije uspelo. Verujem   da ćemo u subotu prekinuti ovu seriju utakmica bez golova. Nadam se da ćemo u meču protiv Mladosti izaći iz ove male krize u kojoj smo trenutno, i da ćemo se vratiti na pravi put koji smo trasirali u prethodne dve godine – dodao je Filipović.

Utakmica TSC – Mladost  igraće se u subotu, 7. oktobra, od 16h, na stadionu Senti.

FK TSC je posle trinaest odigrana kola 11. na tabeli sa 18 osvojenih bodova iz 5 pobeda, 3 remija i 5 izgubljenih mečeva. Ekipa Mladosti je trenutno 9. na tabeli sa 21. bodom.

FOTO: FK TSC

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan bez najboljeg na derbiju!?

Fudbaleri Partizana u subotu protiv Crvene zvezde imaju priliku da uhvate poslednji voz u borbi za titulu šampiona Srbije. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE