Simović opet sudi Vojvodini, Novosađani ovog puta očekuju bolji posao

Pomoćni trener Vojvodine Vidak Bratić izneo je svoja očekivanja pred utakmicu 14. kola Super lige Srbije protiv Metalca u Gornjem Milanovcu.

Novosađani su motivisani da nastave poteru za Crvenom zvezdom za kojom zaostaju šest bodova, ali Metalac je ekipa iz same sredine tabele, koja je neugodan protivnik, što je potvrdio i Lalatovićev pomoćnik Vidak Bratić.

– Ovo je poslednja utakmica u ovom ciklusu, pred pauzu koja nam sledi. Znamo da nam sledi Metalac koji je ekipa koja nije izgubila na svom terenu godinu i po dana i to nam dovoljno govori o kakvom se protivniku radi. Sigurno, jedan čvrst i agresivan protivnik, protiv kojeg se nijedna ekipa nije naigrala fudbala u Gornjem Milanovcu – započeo je Vidak Bratić.

Imperativ pobede se ne dovodi u pitanje – Vojvodina želi da nastavi u istom ritmu.

– Bilo bi lepo da pred reprezentativnu pauzu ostanemo tu gde i jesmo, a to je drugo mesto i da se pripremamo za nastavak sezone.

Tim sa ,,Karađorđa” ima kadrovskih problema. Topić ne igra već nekoliko mečeva zbog povrede kolena na treningu, golman Simić dugo nije u konkurenciji usled povrede ruke, dok je najbolji strelac Bojić zaražen virusom korona.

– Što se tiče igrača, nažalost imamo kadrovskih problema. Simić je već duže vreme odsutan, Topić ima problema sa kolenom, a Bojić, nažalost, ima koronu.

U prvom kolu, Vojvodina je remizirala sa Bačkom Topolom, a na udaru tima iz Novog Sada bio je sudija Novak Simović, nakon čega su iz uprave kluba tražili izuzeće ovog arbitra sa njihovih utakmica. Međutim, Simović je ponovo delegiran za utakmicu ,,Stare dame”.

– Sudija Simović je dobar i kvalitetan sudija, znamo šta je bilo u Topoli i šta smo mi tražili – da ne vodi nađe mečeve – ali mislim da neće biti problema i da će on to uraditi pošteno.

Bivši fudbaler Partizana i Vojvodine Nikola Lazetić radi veoma dobar posao sa Metalcem, koji zauzima 10. poziciju.

Lazetić je jedan mlad trener i momak koji ima motiv da se dokaže i rezultati govore da radi dosta dobar posao – kratko je prokomentarisao Bratić.

Utakmica između Metalca i Vojvodine na programu je sutra od 18 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POKRENUT JE DISCIPLINSKI POSTUPAK: Evroliga saopštenjem odgovorila Atamanu i Panatinaikosu

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su brejk u prvom meču plej-ofa Evrolige. Makabi je uspeo da se vrati iz dvocifrenog minusa i...

POVEZANE OBJAVE