ZVANIČNO: Partizan ima novog trenera!

Košarkaški klub Partizan zvanično je potvrdio dolazak novog trenera.

Crno-beli su potvrdili da je novi trener Sašo Filipovski, koji će na novom poslu debitovati već u subotu na utakmici sa Zadrom.

Posle odluke da zbog slabijih rezultata na početku sezone prvi tim više ne predvodi trener Vlado Šćepanović, klub je krenuo u potragu za novim rešenjem na poziciji šefa stručnog štaba. Nakon obavljenih inicijalnih razgovora, sportski sektor kluba na čelu sa direktorom NIkolom Lončarom je predsedniku Ostoji Mijailoviću predložio angažovanje trenera Filipovskog, što je posle konsultacija predsednika sa članovima Upravnog odbora i usvojeno. Nedugo zatim, postignut je konačan dogovor i Sašo Filipovski će sa klupe predvoditi crno-bele već u subotnjem meču ABA lige protiv Zadra, stoji u saopštenju Partizana.

Zvanična promocija biće obavljena u petak od 14 časova uz direktan prenos na TV Partizan.

Partizan je potvrdio i da je ugovor sa Vladom Šćepanovićem sporazumno raskinut na obostrano zadovoljstvo i poželeo mu puno sreće i uspeha u nastavku karijere.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đurišić odličan u drugoj utakmici pred Draft!

Mladi srpski košarkaš Nikola Đurišić bio je odličan na drugoj utakmici koju je odigrao u sklopu priprema za predstojeći...

POVEZANE OBJAVE