Napad na giganta iz Minhena – Zvezda u Nemačkoj želi pobedu

Pred nama je veče elitne košarke i najjačeg takmičenja na Starom kontinetnu.

Zvezdin “pakleni” novembar startovao je rutinskom pobedom u ABA ligi, a nastavlja se u Minhenu gde će, od 20.30 časova, gostovati Bajernu u okviru 7. kola Evrolige.

Crvena zvezda će u 11. po redu mesecu odigrati ukupno 10 utakmica, a eventualna pobeda protiv Bajerna mogla bi Saši Obradoviću i njegovim igračima da donese dozu dodatne energije i motivacije za naredni period.
Neće biti lako, protivnik je ekipa koja na startu sezone ima bolji učinak od Beograđana.

Ali, zašto ne verovati u crveno-bele koji su već dokazali da mogu da pobeđuje čak i evropske šampione?

Sportska kladionica je zbog važnosti predstojeće utakmice odlučila da svim novim igračima pokloni, bez ikakvih uslova,čak 1.000 RSD za online i uživo klađenje!

Neophodno je da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i bonus keš će odmah naći na vašem nalogu.

Preuzmite bonus odmah OVDE.

Gigant iz Minhena je nakon prvog kola i poraza od Milana (posle produžetka) vezao četiri pobede, pre nego što je u prethodnoj utakmici poražen na gostovanju Real Madridu.

Deluje da je Andrea Trinkijeri, brzo ostavio pečat svog rada u Nemačkoj, a isto tako se čini da je Vladimir Lučić, najbolji strelac ekipe, sjajno prihvatio sistem italijanskog trenera.

Ipak, statistika je na strani Crvene zvezde.

U jedina tri prethodna susreta, crveno-beli su protiv Bajerna odneli pobedu. Jedna od te tri utakmice igrala se u Minhenu, a u prethodnom međusobnom duelu odigranom početkom 2020. godine, Zvezda je “počistila” rivala sa 30 popena razlike.

Vođeni Džordanom Lojdom, najboljim strelcem i najkorisnijem igračem takmičenja, ekipa sa Malog Kalemegdana igraće na drugom uzastopnom gostovanju, pošto su prethodno poraženi u Moskvi od Himkija.

Rana je faza takmičenja, ali “brejk” protiv ekipe koja je u dobroj formi mogla bi da posluži srpskom predstvaniku kao orijentir za nastavak sezone.

Ispratite još jednu utakmicu Crvene zvezde uz kladionici Meridian. Podsećamo, u toku je i takmičenje – ko pogodi najveću kvotu osvaja MACBOOK, SONY PS4 ili brdo keš bonusa.

Registrujte se na meridianbet.rs i uživajte u najjačoj sportskoj ponudi u regionu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE