Sasuolo propustio priliku da prenoći kao lider Serije A

Sasuolo – Udineze 0:0

Premijerni meč 7. kola italijnaske Serije A između Sasuola i Udinezea okončan je bez pobednika i bez golova.


Malo ko je očekivao da će mreže u Ređo Emiliji mirovati. Na dve prethodne utakmice u kojima je Sasuolo bio domaćin palo je ukupno 11 golova, ali su se ”zebre” iz Udina pokazale kao tvrd orah. Sasuolo je neporažen i posle sedmog kola, a poslednji poraz doživeli su upravo od Udinezea na svom stadionu u poslednjem kolu prethodnog prvenstva.


Ni tada, kao ni sada, Sasuolo nije uspeo da zatrese mrežu Udinezea, pa se ispostavilo da su crnp-beli vrlo nezgodan ri al za ovu ekipu. Ono što je sigurno najviše zabolelo domaće fudbalere, ali i navijače, je to što su pobedom mogli da izbiju na prvo mesto na tabeli, makar do završetka ovog kola, a pitanje je kada će im se ponovo ukazati takva šansa.


U timu domaćih nije bilo Filipa Đuričića, i veliko je pitanje da li će vrsni napadač moći da se stavi na raspolaganje Ljubiši Tumbakoviću u meču baraža protiv Škotske. Udineze je prekinuo niz od dva uzastopna poraza, ali je ostao pretposlednji, sada sa 4 osvojena boda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki povratak: Janakopulos iznenadio (VIDEO)

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos prisustvuje utakmici tog tima i Makabija u "OAKA" areni u okviru drugog meča plej-of...

POVEZANE OBJAVE