Stanojević o Spartaku, zdravstvenoj situaciji, Nathu, bekovima…

Partizan gostuje Spartaku u Subotici u utakmici 14. kola Linglong Super lige Srbije. Utakmica je na programu u subotu, 7. novembra od 18 časova.

Strateg crno-belih Aleksandar Stanojević je pohvalio sutrašnjeg rivala, uz napomenu da njegov tim očekuje težak meč na severu zemlje.

Spartak je u vrhu srpskog fudbala u poslednje vreme. Gaje ofanzivan stil, a dosta igrača ulazi u završnicu akcija, ubacuju se i bekovi, kao i zadnji vezni. Dobra se ekipa, biće dobra i atraktivna utakmica, rekao je Stanojević.

Nakon Vladimira Stojkovića i Milana Smiljanić, pozitivni na Covid-19 su i Lazar Marković i Lazar Pavlović.

Društveno smo odgovorni, Stalno se testiramo, i opet ćemo na tri dana. Samo Lazar Pavlović ima temperaturu, a ostali su bez simptoma. Specifična je situacija sa koronom. Prilagođavamo se situaciji, imamo dosta igrača u kadru i treba se baviti samo ovima koji mogu da konkurišu za tim.

Bibras Natho bi ponovo mogao da postane glavna poluga Partizana i od njega Stanojević očekuje dobre igre u završnici polusezone.

Igra sve bolje na utakmicama i treninzima. Malo smo ga približili bliže protivničkom golu. Videćemo da tako nešto uradimo i ovog puta. Značilo bi nam dosta da nas pogura njegovim kvalitetom i novijom svežinom.

Trener Partizana je zadovoljan stanjem na bekovskim pozicijama, uz napomenu da planira i Aleksandar Lutovca da ponovo vrati ne mesto desnog beka.

Komletirani smo na bekovskim pozicijama, kada se svi vrate, koristićemo i Lutovca na desnom beku. Imamo dosta kvalitetnih centaršuteva. Malo nam nedostaje kvalitetniji taj završni centaršut i reakcija na njega u šesnaestercu, ali sam zadovoljan kako to izgleda.

Nakon meča sa Spartakom veliki broj igrača Partizana otići će na pripreme reprezentacija, ali Stanojević sada u tome ne vidi problem.

Prošli put je bio problem, jer nisam dovoljno poznavao igrače, nismo stigli da se upoznamo. Sada nije to nije problem, drago mi je što idu u reprezentacije. Najvažnije je da se vrate zdravi, kazao je Stanojević i dodao da će Suma 9. novembra imati novi lekarski pregled i da će se Jojić vratiti nakon reprezentativne pauze.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE