Bruno pokrenuo “crvene đavole”, upisao se i Kavani [VIDEO]

Everton – Mančester Junajted 1:3 (1:2)
Bernard 19′ – Fernandeš 25′, 32′, Kavani 90+5′

Fudbaleri Mančester Junajteda oporavili su se nakon poraza od Arsenala i Bašakšehira.

“Crveni đavoli” su savladali Everton u prvoj utakmici subotnjeg programa 8. kola Premijer lige, a ostaće zabeleženo da je Edinson Kavani na ovom meču postigao prvi gol u dresu kluba sa “Old Traforda”.

Urugvajac je ušao u igru u 82. minutu umesto Marsijala, a u petom minutu nadoknade postigao je treći gol za Mančester Junajted i stavio tačku na ovaj meč. Kavani je završio kontranapad svog tima, koji je povukao Fernandeš i savladao Pikforda.

Fernandeš je asistencijom za treći gol zaokružio sjajnu partiju na “Gudisonu” s obzirom da je postigao prva dva gola za svoj tim i preokrenuo rezultat još u prvom poluvremenu.

Everton je poveo golom golom Bernarda, koji je primio loptu na ivici šesnaesterca i plasirao je kroz noge Van Bisake. Igrao se 19. minut, a već u 25. bilo je 1:1. Centirao je Luk Šo, a Fernandeš je glavom savladao Pikforda.

Svoj drugi gol na meču Portugalac je postigao u 32. minutu, delovalo je da je strelac Rašford, ali se na snimku jasno videlo da nije zahvatio loptu nakon centaršuta Fernandeša. Lopta je prevarila Pikforda i od stative završila u mreži.

Nakon ove pobede Mančester Junajted je na 13. mestu sa 10 bodova, dok je Everton posle trećeg uzastopnog poraza na 5. mestu sa tri boda više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE